Edit: Kuriera nadal nie ma, a już przeleciał czas do którego paczka miała być dostarczona, automatyczna sekretarka twierdzi z infolini, że paczka dostarczona, a na emonitoringu dalej jest status: w dostarczeniu - dlatego dopóki sprawa się nie wyjaśni to usuwam zdjęcia polarów, których nie mam na stanie, bo bez sensu, żebyście je wybierali i czekali. Ogólnie to szlag mnie aktualnie trafia
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
Zdjęć nie będzie, bo kurier do tej pory nie dojechał 
Edit: Kuriera nadal nie ma, a już przeleciał czas do którego paczka miała być dostarczona, automatyczna sekretarka twierdzi z infolini, że paczka dostarczona, a na emonitoringu dalej jest status: w dostarczeniu - dlatego dopóki sprawa się nie wyjaśni to usuwam zdjęcia polarów, których nie mam na stanie, bo bez sensu, żebyście je wybierali i czekali. Ogólnie to szlag mnie aktualnie trafia
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
-
śliwka
Ten kurier chyba naprawdę idzie piechotą

-
lubię
Pastuszku, a ten kurier to GLS?
-
Kania
O są nowe kolorki widzę
W PW podesłałam już dokładne dane
Świnka ma przeze mnie szyty hamaczek na całości (bo jest gruba) i boję się, że z tego przypinanego będzie spadać (już jej się zdarzyło, więc ma piątą wstążkę od boku
Jest możliwość zamówienia hamaczka pod wymiar bez tych zapięć a jedynie ze wstążką/ sznurkiem? Tak jakby do materaca tylko przyszyć 5 wstążek- 4 na rogach i piąta z jednego dłuższego boku.
Wymiary to 35x20cm w miejscu gdzie robię jej pięterko i tam ma już starszy materiał
W PW podesłałam już dokładne dane
Świnka ma przeze mnie szyty hamaczek na całości (bo jest gruba) i boję się, że z tego przypinanego będzie spadać (już jej się zdarzyło, więc ma piątą wstążkę od boku
Jest możliwość zamówienia hamaczka pod wymiar bez tych zapięć a jedynie ze wstążką/ sznurkiem? Tak jakby do materaca tylko przyszyć 5 wstążek- 4 na rogach i piąta z jednego dłuższego boku.
Wymiary to 35x20cm w miejscu gdzie robię jej pięterko i tam ma już starszy materiał
- pastuszek
- Kontakt:
Póki co nowych polarów brak.
Kurier to Siódemka. Nigdy nie miałam z nimi problemu, zawsze byli spokojnie do godz. 15 z paczką. Żeby było fajnie status paczki przed 20 (do której niby paczka ma być dostarczona) zmienił się z "w doręczeniu" na "doręczona". Napisałam do sprzedającego, bo na Allegro kupowałam, żeby wyjaśniał sprawę, bo durna infolinia też do 20
A jak dzwoniłam przed 20 to automat mi oświadczył, że paczka dostarczona - aż dwa razy wciskałam 1, żeby mi powtórzył, bo chyba źle usłyszałam. Wg sprzedającego adres dobrze wpisany. No szlag mnie trafi bo jak zwykle kupiłam z przedpłatą i kasy nawet teraz nie mam żeby kupić gdzie indziej 
Kania da radę zrobić taki hamak
Kurier to Siódemka. Nigdy nie miałam z nimi problemu, zawsze byli spokojnie do godz. 15 z paczką. Żeby było fajnie status paczki przed 20 (do której niby paczka ma być dostarczona) zmienił się z "w doręczeniu" na "doręczona". Napisałam do sprzedającego, bo na Allegro kupowałam, żeby wyjaśniał sprawę, bo durna infolinia też do 20
Kania da radę zrobić taki hamak
-
bea99
Też miałam 2 razy taką sytuację właśnie z Siódemką. W moim przypadku kurier zostawił paczkę u sąsiadów nawet mnie o tym nie informując, ale na szczęście okazali się uczciwi i mi ją przynieśli :/
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
No i jaki ciąg dalszy przepraw z dziadowskim kurierem?
- pastuszek
- Kontakt:
Wyjaśnienia w toku. Mają 24 h na wyjaśnienie sprawy. Sprzedający dzwonił i niby ktoś o moim nazwisku odebrał paczkę (może mam rozdwojenie jaźni i nie pamiętam
). Jak do jutra się nie wyjaśni to będę robić dym na całego
Póki co zamówiłam polar gdzie indziej, mało bo mało, ale najpilniejsze kolory.
Póki co zamówiłam polar gdzie indziej, mało bo mało, ale najpilniejsze kolory.
- pastuszek
- Kontakt:
Cud, polary właśnie mi kurier przywiózł. Po prostu cud nad cudy, coś co dostarczył wczoraj nagle dostarczył dziś - Siódemka zagina czasoprzestrzeń normalnie.
Nawet kartki nie dał do podpisu, bo rąk nie miał, a założę się, że wczoraj mu się jeździć nie chciało i odhaczył, że wszystko dostarczył
Wpadł i wypadł jakby go co goniło, bylebym się odezwać nie zdążyła, a paczka wygląda jakby przez tornado przeleciała
No nic polary są, nauczkę mam, ze nie ma co skąpić na pobranie.
Posprawdzam kolory i wieczorem uaktualnię listę.
Nawet kartki nie dał do podpisu, bo rąk nie miał, a założę się, że wczoraj mu się jeździć nie chciało i odhaczył, że wszystko dostarczył
Wpadł i wypadł jakby go co goniło, bylebym się odezwać nie zdążyła, a paczka wygląda jakby przez tornado przeleciała
No nic polary są, nauczkę mam, ze nie ma co skąpić na pobranie.
Posprawdzam kolory i wieczorem uaktualnię listę.