Tak jak w tytule - Moja świnka jak jest w klatce to siedzi sobie cichutko w kacie, czasami tylko kwiczy ale nie długo i nie czesto ;P
A jak wezme ja na rece i zaczne głaskać to kwiczy i kwiczy, na łóżku biega skacze i jest wszystko ok, tylko jak już ją dam spowrotem do klatki znowu to samo siedzi cichutko jak mysz pod miotła ;P nie wiem czy to normalne?? dodam ze mam ja moze z 2 tygodnie dopiero
W klatce cicho, poza klatka diabelek
Moderator: Pulpecja
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: W klatce cicho, poza klatka diabelek
Smutno jej samej. Świnki to zwierzęta stadne, więc warto zastanowić się nad towarzystwem dla niej.
Ty ją masz 2tyg. a w jakim wieku może ona być? Radzę iść do weta potwierdzić płeć i szukać kumpla lub kumpeli
Ty ją masz 2tyg. a w jakim wieku może ona być? Radzę iść do weta potwierdzić płeć i szukać kumpla lub kumpeli
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Malutka jest jeszcze ale dokladnie nie wiem ile ma;) hmmm... moze kupie wieksza klatke i jeszcze jedna swinke;D
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Czytałaś wątek o adopcjach? Poczytaj o warunkach i adoptuj świnkę. Dla 2 wystarczy klatka 100cm ale im większa tym lepsza, jak masz miejsce to od razu zainwestuj w 120cm Świnki są bardzo towarzyskie, skoro twoja dużo kwiczy tzn. gada i nawołuje inne.
W adopcjach jest dużo świnek? Twoja to samiczka?
W adopcjach jest dużo świnek? Twoja to samiczka?
Pyrka
Szczerze mowiac jeszcze nie czytalam bo zaledwie kilka dni temu ta strone znalazlam bede musiala pomyslec bo tak jak piszesz duzo gada a chcialabym zeby byla tzn byl bo to samiec;p chcialabym zeby nie czul sie samotny i byl szczesliwy