Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: Natasza »

Właśnie oglądałam foty ale widoki :shock: i to porównanie na zdjęciach jak chłopaki wyrośli :peace:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Co tam u mojego pięknego Angelo? :love: no i Ryanka? No i w ogóle u całej reszty :roll:
Anya prowadzisz teraz nowe auto zamiast wątku? :lol: Szalejesz po innych wątkach a własny co?!
Pokaż Shimmera! :pray: Nie czaisz się na chomika od etycji? ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima musze sie nacieszyc autem a co.
Swiniaki wszystkie maja sie super. Dzisiaj postanowilam jeszcze bardziej je rozpiescic i kupilam im duza pake ziolek. Lewis tak sie wycwanil, ze jak lezy na hamaku to gryzie prety i mlaska zeby mu podac prosto do pyszczka a jak nie odaje to cyka zebami na mnie :rotfl: co za swin :nono:
Jutro chyba pojade po nowy domek dla chomisia :think: jak mi sie zmiesci do samochodu...
Bo musze jeszcze szafke kupic zeby miec gdzie postawic jego nowy domek. No i nie bedzie to willa a jedno-poziomowy domek.
Nie wiem gdzie to wstawie, ale bede sie martwila jak juz kupie. Najwyzej sofe wstawie ...gdzies ...bo chce zeby chomis jednak mieszkal w salonie niz komorce. Chce miec go na widoku, bo on lubi nasze towarzystwo.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

O, no i jaką klatkę w końcu kupujesz? Tą drewnianą?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Już się nie mogę doczekać tych fot :D
A ruby przychodzi na parapetówke? Do Shimmera oczywiście :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

no, nie!!! To ja się załamałam jak zobaczyłam str 180 u Dzimy, a ty tu masz jeszcze wiecej :szczerbaty: OMG! :D Ale po wstępnych oględzinach twoich zdjęć zwłaszcza tych co ostatnio dodałaś, to z niedowierzaniem patrzyłam na twego RYana :) Bo widzę, że schudł grubasek, jakiś sport uprawia czy co? heh:))
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Ja odwiedzam Shimmera regularnie, czuje sie jego mama chrzestna bo przeze mnie znalazal sie u Ani. Na parapetowe wbijam, daj znac kiedy :D
ANYA

Czekalam miesiac zeby kupic hamsterkowi nowy domek. A jak dostalam kase to sie pochorowalam. Dzisiaj mialysmy rano z siostra jechac do ikei ale zamiast tego to zygalam dalej niz widzialam. Jutro jak bede sie lepiej czula to pojade.
Chanell milo ze wpadlas. Ryan ma wiecej ruchu, lepsza diete to schudl. Pozatym troche sie juz starzeje I jakis drobniejszy sie robi.
Joanna chce kupic jednak detolf.
Pour,ruby hamsterek powiedzial, ze chetnie zrobi parapetowke ale po 10pm :D
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

Może i się starzeje ale pewnie wigoru mu nie brak. Taki poczochraniec nie może się zmienić!! :) Kiedy tu ostatnio byłam panowała napięta atmosfera u twoich chlopaków, już lepiej jest?:))
ANYA

Chanell Ryan to ten gladki, zawsze by wredny I taki juz zostanie. Tupetu mu nie brak. Jakis czas temu zamieszkal z Lewisem. Sa specia ale nie jest zle.
Alfie i angelo mieszkaja osobno, w mojej sypialni.
Diabelek ten Co wyglada jak brat Cziki mieszkaja u Pour bo super sie dogadal z Jej chlopakami.
A w ogole dolaczyl do nas chomiczek Shimmer.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”