Mitologiczne świnie Agi i Borysa
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Mitologiczne świnie Agi i Borysa
Bo kukurydza nie służy do jedzenia...

Podpis usunięty przez administratora.

- 

anuleczka
JD jak to jest z tym sianem od p. Roberta? Myślę nad kupnem większej ilości od niego, ale zupełnie nie wiem gdzie się zwrócić i do kogo?Jack Daniel's pisze:Świnie dziękuję Panu Robertowi za prezent ślubny dla Dużych. Tyle pysznego sianka dawno nie miały
- Jack Daniel's
- Kontakt:
http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=51&t=327anuleczka pisze:JD jak to jest z tym sianem od p. Roberta? Myślę nad kupnem większej ilości od niego, ale zupełnie nie wiem gdzie się zwrócić i do kogo?Jack Daniel's pisze:Świnie dziękuję Panu Robertowi za prezent ślubny dla Dużych. Tyle pysznego sianka dawno nie miały

- 

anuleczka
Dziękuje bardzoJack Daniel's pisze:http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=51&t=327anuleczka pisze:JD jak to jest z tym sianem od p. Roberta? Myślę nad kupnem większej ilości od niego, ale zupełnie nie wiem gdzie się zwrócić i do kogo?Jack Daniel's pisze:Świnie dziękuję Panu Robertowi za prezent ślubny dla Dużych. Tyle pysznego sianka dawno nie miały

Napisałam do p. Roberta i zamówiłam 10 kg , oczywiście z dopiskiem (caviarnia)
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ha ha ha ona jest po prostu samolubna i pilnuje swojego kawałka, żeby podczas drzemki ktoś jej nie zjadłJack Daniel's pisze:Bo kukurydza nie służy do jedzenia...

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Szuwarek wciagal do norki, a co tam z nia robil to strach myslec 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nic z tych rzeczy, ona jest po prostu zapobiegawcza, podpatrzyła to u moich babDzima pisze:Ha ha ha ona jest po prostu samolubna i pilnuje swojego kawałka, żeby podczas drzemki ktoś jej nie zjadłJack Daniel's pisze:Bo kukurydza nie służy do jedzenia...

- Jack Daniel's
- Kontakt:
U Twoich bab podpatrzyła też wałeczki tłuszczyku? 

- 

sempreverde
Sprytna świnia  Moja jak znajdzie coś dobrego do jedzenia, to to zabiera i kładzie się na tym.
 Moja jak znajdzie coś dobrego do jedzenia, to to zabiera i kładzie się na tym.
A wałeczki są wpisane w świńską egzystencję, nie muszą ich podpatrywać u nikogo!

Moja jak znajdzie coś dobrego do jedzenia, to to zabiera i kładzie się na tym.
 Moja jak znajdzie coś dobrego do jedzenia, to to zabiera i kładzie się na tym.A wałeczki są wpisane w świńską egzystencję, nie muszą ich podpatrywać u nikogo!