Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Tysia

Re: BlackFlow,SweetDream,WhiteWhisper,LittleMiracle&LovelyGi

Post autor: Tysia »

Też mam nadzieję, że to nic takiego :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Poleciałam do nocnej apteki po strzykawki, żeby jej podać witaminę c... Wchodzę do mieszkania, a księżna śpi, ani nie świszcze, ani nic... Wzięłam ją na ręce - nic... Przy dawaniu witaminy uświniła mi spodnie, bluzkę i włosy... Jadę jutro z samego rana z nią i z Kornelią do weta... I dr Iza znów na mnie popatrzy niedwuznacznie - jak na oszołoma
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Na mnie też już powoli zaczyna tak patrzeć. Ja będę jutro przed robotą, bo chcę się dopytać o szczegóły foteczek Remka - w końcu ma być do tego usypiany, więc wolę się dowiedzieć, jaka narkoza itp. Może się spotkamy :szczerbaty:
Tysia

Post autor: Tysia »

A tam, niech się patrzy. Za darmo nie przyjmuje.. Lepiej iść i mieć pewność, czy wszystko ok.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

twojawiernafanka pisze:Na mnie też już powoli zaczyna tak patrzeć. Ja będę jutro przed robotą, bo chcę się dopytać o szczegóły foteczek Remka - w końcu ma być do tego usypiany, więc wolę się dowiedzieć, jaka narkoza itp. Może się spotkamy :szczerbaty:
Ja będę na 9 pewnie, albo zaraz po...
Tysia pisze:A tam, niech się patrzy. Za darmo nie przyjmuje.. Lepiej iść i mieć pewność, czy wszystko ok.
Pójdę, tylko dziś już odpuściłam jechanie na ostry dyżur z nią... Mam nadzieję, że się nie pomyliłam... :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

trzymam kciuki, żeby to był tylko fałszywy alarm :fingerscrossed: :fingerscrossed:
O weta się nie martw.. Mój mi już parę razy powtarzał żebym wreszcie wyjęła wtyczkę od internetu :szczerbaty: Bo co czytam to mi pasuje, że świnie na wszystko chorują choć są zdrowe :szczerbaty: :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Mam nadzieję, że Whisper tylko postraszyła :fingerscrossed: Czekam na wieści.
Aktualizacja WPA
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Byliśmy z samego rana u weta... NIC, normalnie nic jej nie jest :glowawmur: Posiedziała ze mną w aucie czekając na Wetkę, dała się wygłaskać, pozwiedzała, a potem badanie... i nic jej nie jest. Możliwe, że się zakrztusiła. Ja po nocy nie śpię przez tą cholerę, a ona z rana wesoła jak szczypiorek na wiosnę :glowawmur: Co za świnia... Ale cieszę się, że nic jej nie jest.
Zabrałam ze sobą też Kornelię, bo Kornelia wygląda jak wielka rana. Dostałam coś na lepsze gojenie ran. Kornelka jest taka biedna, tak mi jej żal... Ale zaczynamy się lepiej rozumieć. Znosi te moje zabiegi pielęgnacyjne z coraz większym zrozumieniem... A przy wykupywaniu leku dla niej Pan Magister zainteresował się, ze pacjentem jest świnka i przyjął wizytówkę stowarzyszeniową, bo zna osobę, która pewnie będzie zainteresowana adopcją :jupi: Może coś dobrego wyjdzie z cierpienia Kornelki...
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

No co za świnia z tej świni :lol: tak Cię straszyć :nono: Całe szczęście, że to tylko fałszywy alarm, ale ona potrafi napędzić stracha :tired:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”