bo u Nataszy dzisiejszy wątek jest lepszy niż świeże bułeczkibalbinkowo pisze:Jejuuuu... jeden dzień i 4 strony czytania... szalone świnkowisko Nataszy
Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Balbinkowo , wiem o Twoim zakatarzeniu bo czytałam na bierząco W takim razie czekamy
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Fajne swinstwa. Szkoda, ze ani jeden chlopczyk sie nie urodzil, bo moglby zostac z tata. Ale w sumie tym sposobem cala rodzinka bedzie razem jak go wykastrujesz. Najfajniejsze sa te kolorku mink.
- Natasza
- Kontakt:
Anya- ja tez liczyłam na chłopczyka , ale tylko jednego ale na szczęście lepsze takie rozwiązanie niż 4 samców ale i tak by zostali wybieg by się zamieniło na klatki i porozstawiało ale jak babeczki to babeczki ktoś tez pisał że skoro Filip był od początku z samicą to mógłby z samcem się nie dogadać . . . Najważniejsze że wszyscy zdrowi - i popcorning cały dzień
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Prędzej czy później na pewno się zjawię Nie odmówię sobie przyjemności zobaczenia na żywo Twoich szkrabów ( no i przy okazji CN odbiorę )... Ranyyy, ale będą mi zazdrościć na forumNatasza pisze:Balbinkowo , wiem o Twoim zakatarzeniu bo czytałam na bierząco W takim razie czekamy
Moj Lewis podobno mial kiedys dziewczyne. Fakt w sklepie mi nie chcieli go dac na rece bo taki agresywny byl, a do swinek to masakra. Nie chcieli mi go wydac do adopcji (w sklepie prowadza adopcje) Teraz dogaduje sie tylko z Ryanem. TO nie jest regula, ze bedzie agresywny, ale pomimo wszystko nie polecam Ci trzymania 5 dziewczyn i samcow, gdybys chciala sprawic mu kolege. Mysle, ze jak chcesz zostawic Filipa to kastracja jest koniecznoscia. A jestes juz umowiona? wiem ze Anuleczka Ci chyba zalatwila weta, ale nie chcialo mi sie juz czytac dalej bo nabazgralyscie dosc sporo jak na jeden dzien a ja mialam ciezki dzien.
- Natasza
- Kontakt:
Anya- tak na kastrację jesteśmy umówieni na zasadzie że jak tylko dostanę grafik to jedziemy do Zabrza, na przełomie dwóch tygodni, bo moge jechac tylko w weekend bo pracuje zmianowo, a najbliższy weekend w robocie więc w grę wchodzi następny: powinnam mieć wolny , ale poczekam na grafik bo z moją kiero nigdy nie wiadomo... Ale oczywiście Anuleczka już zdążyła zadzwonić do Bożydara i uprzedzić że się wybierać będziemy więc czekam na grafik.
A co do chłopaków to wolałabym już nie mieć 7 świnki, a reguły nie ma więc skoro Bożydar podejmie się kastracji i zapewnił że zabieg bezpieczny....wiadomo różnie bywa, ale zdecydowaliśmy się na kastrację , zaufany wet Anuleczki
Balbinkowo to ja odważę tą karmę bo te moje głodomory to wiesz ile chciałaś 2 kg ? dobrze pamiętam
A co do chłopaków to wolałabym już nie mieć 7 świnki, a reguły nie ma więc skoro Bożydar podejmie się kastracji i zapewnił że zabieg bezpieczny....wiadomo różnie bywa, ale zdecydowaliśmy się na kastrację , zaufany wet Anuleczki
Balbinkowo to ja odważę tą karmę bo te moje głodomory to wiesz ile chciałaś 2 kg ? dobrze pamiętam
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
balbinkowo pisze:Ranyyy, ale będą mi zazdrościć na forum
Jak nie zrobisz zdjęć to nie masz już po co się logować
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Natasza
- Kontakt:
Golasy wieczorem, udało mi się uchwycić Jagódkę, przed chwilą zasnęła na ręce, słodkości łyse
Koniec
Koniec