Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: Zaffiro »

Na to wygląda :D Ja napisze do naszej lecznicy i się wypytam o wszystko :D zrobię sobie male rozeznanie :D a za Filipka już teraz trzymam kciuki :fingerscrossed: :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Dzięki !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Lekarz z powołania . . . Anuleczko , że on jeszcze odbiera od Ciebie telefon :lol: Pamiętasz jak dzwoniłaś w sprawie Kofi . Ja miałam dzwonić ale mnie ubiegłaś :buzki: Strasznie nie chciałam kastrować Filipa bo to ryzyko ale teraz wiem że będzie OK!. Mojego Ptysia dam tylko w dobre ręce Pana Bożydara 8-)
hahaha odbiera telefony i jeszcze wie z kim rozmawia :lol: jak mu się przypomniałam, że Kofi ma 4 dziewczynki i Fifika trzeba kastrować to pamiętał, zaśmiał się i mówi trzeba bo tyle bab w domu, że się chłopak wykonczy
... bo ja jestem szybka jak strzała wodza :lol:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

HaHaHa Ty to jesteś niezła aparatka :lol: myślałam żeby maluchy też wziąć przy okazji do Bożydara na oględziny . . . :think:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Natasza pisze:HaHaHa Ty to jesteś niezła aparatka :lol: myślałam żeby maluchy też wziąć przy okazji do Bożydara na oględziny . . . :think:
...a pewnie, że możesz. To by już było uwieńczenie całości :love:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

No cóż albo weźmie mnie za wariatkę świnkową . . . choć przy Twojej osobie mogę wypaść słabo :lol: Myślę że zabiorę wszystkich razem z Kofinką, droga nie jest daleka a skoro się zna niech obejrzy tez Kofinkę ;)Natasza i jej 6 świń, biedny Pan Bożydar :glowawmur: :lol:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Spoko zapewne da rade :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

W końcu "Boży Dar" :like:
anuleczka

Natasza pisze:No cóż albo weźmie mnie za wariatkę świnkową . . . choć przy Twojej osobie mogę wypaść słabo :lol: Myślę że zabiorę wszystkich razem z Kofinką, droga nie jest daleka a skoro się zna niech obejrzy tez Kofinkę ;)Natasza i jej 6 świń, biedny Pan Bożydar :glowawmur: :lol:
normalnie padnie plackiem jak zobaczy takie stado :lol:
Ja na początku myślałam, że ta lecznica tak się nazywa, a to jego imie. To już podwójnie padłam... hihihih
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Jejuuuu... jeden dzień i 4 strony czytania... szalone świnkowisko Nataszy :lol:
Ty wiesz że ja dopiero teraz zdałam sobie sprawę że ty masz całkiem pokaźne stadko...6 !!! :o

Nataszko zajadę do Was, Kochana, ale na razie walczę z katarem... nie wiedziałam od czego to dziadostwo i nie chciałm ci się tam do dzieciaków pakować z chorobą :( Za tydzień, dwa, jak już się tego paskudztwa pozbędę to zajadę do Opola (po uprzednim umówieniu się oczywiście) :D
Śliczności Kochana te Twoje prośki, że napatrzeć się nie mogę :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”