Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Natasza »

Maju kochana :) Pastuszek pozwoliła mi założyć nowy wątek :) poszukaj go w NASZE ŚWINKI jest gdzieś na 1 stronie i maaaaasaaa zdjęć :*:*:*
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Oooo a dziękuję za cenna informacje :D a co ze starym wątkiem? ;)
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Postanowiłam nie uruchamiać , kiepsko się kojarzy. A teraz wszystko zaczynamy na nowo z moją 6 :) już nie zaśmiecajmy Anuleczce i dziewczynom wątku :) jakby co to do "zobaczenia" na moim :) :*
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka to jest wątek Nataszki 8-) wcale nie zaśmiecacie ;)
a zdjęcia Aishki już dodaje, chociaż dziewczyna mi dzisiaj spać nie dała. Od wczoraj bryka i kręci tyłeczkiem. Rujki się zachciało :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Pierwsze zdjęcie z pysiem :love:
Zaffiro

Pięknoty :love: jak tak patrze na Agatkę to mi się wydaje, że ma uszka jak mój Bobi :D :love:
anuleczka

Maja1983 pisze:Pięknoty :love: jak tak patrze na Agatkę to mi się wydaje, że ma uszka jak mój Bobi :D :love:
a wiesz, że ostatnio o tym samym pomyślałam ? :lol:
Zaffiro

Ja to się zastanawiam czy Bobi nie ma coś z łysolka... Jak patrze na jego zdjęcie z góry to ma dodatkowo szeroka dupkę charakterystyczna dla łysych świnek :think:
anuleczka

Maja1983 pisze:Ja to się zastanawiam czy Bobi nie ma coś z łysolka... Jak patrze na jego zdjęcie z góry to ma dodatkowo szeroka dupkę charakterystyczna dla łysych świnek :think:
Wszystko całkiem możliwe, może jest nośnikiem tego genu :D Ponoć mieszanka łysego z owłosionym rodzi się w połowie z mutacją genetyczną i 50% jest łysych a druga połowa owłosiona :buzki:
Zaffiro

Kochana Anuleczko myślisz że na podstawie wizualnej ktoś mógłby nieco przybliżyć mi pochodzenie Bobika? :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”