Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Gloria+Snowy
Nowe świnki więc i nowy wątek, bo do tamtego nie chciało mi się wracać. Stadko się powiększyło . . . znacznie ale tak jak obiecałam wszyscy zostają wielkie podziękowania dla dziewczyn z którymi byłam w stałym kontakcie, jesteście nieocenione Od wielu z Was dostałam kontakty mailowe - ale nie chciałam zasypywać Was fotkami świnek żebyście nie pomyślały że oszalałam więc teraz mam nadzieję że nadrobię a tymczasem zbieramy pieniążki na nowe kratki c&c bo trzeba zrobić pięterko i trochę przedłużyć wybieg oraz na nowe legowiska od kochanego Pastuszka bo na 5 świnko dziewczynek 3 legowiska to za mało, każda chyba chce mieć swoje wyrko:) A oto moja wesoła gromadka:
Pozdrawiamy !
Balbinkowo a Ty kiedy nas odwiedzisz ?
Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Ostatnio zmieniony 14 gru 2016, 23:51 przez Natasza, łącznie zmieniany 8 razy.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- Natasza
- Kontakt:
Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka
Też się cieszę
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- Natasza
- Kontakt:
I golaski z dziś
Mycie pysia Klmenetynki
Leżing w wykonaniu Peppy
Peppa dziki rumak
Pysiaki
Spadam do pracy ! miłego dnia dziewczyny
Mycie pysia Klmenetynki
Leżing w wykonaniu Peppy
Peppa dziki rumak
Pysiaki
Spadam do pracy ! miłego dnia dziewczyny
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nareszcie jesteś Cudne małe hipcie Może nakręć filmik z szaleństwami malutkich skrzatów?
Zdrówka dla maluchów, Kofi i Filipka
Zdrówka dla maluchów, Kofi i Filipka
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
OOOOOO Ile maluchów! Masz szczęście, że same baby, a nie same chłopy-bo wtedy nici z tak dużego stada
W pierwszej chwili nie mogłam się doczytać co to za wątek! A to Filipowy wątek tak się rozrósł. Widziałam u anuleczki ten baner z maluchami, ale tu zdjęcia są dużo lepsze.
Filip nie szaleje za dziewuchami?
W pierwszej chwili nie mogłam się doczytać co to za wątek! A to Filipowy wątek tak się rozrósł. Widziałam u anuleczki ten baner z maluchami, ale tu zdjęcia są dużo lepsze.
Filip nie szaleje za dziewuchami?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- pauli
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
faktycznie duży fart że same dziouchy stooo lat temu miałam myszy, przy drugiej ciąży (dziecior byłam, nie analizowałam co będzie jak kupię parkę ) oddałam samca i rzekłam ciężarnej - urodzisz same baby to będziecie wszystkie razem. i co? i urodziła pięć dziewuszek może kofeinka też nie chciała się rozstawać i się zaparła że same córki będą i koniec tylko biedny filip nie zmajstrował sobie syna towarzysza
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
A jesteś pewna płci????
- Natasza
- Kontakt:
Świnki były oglądane praktycznie co 1,5 tyg do jednej były wątpliwości więc kolejna wizyta, ale koniec końców 4 wetów i 1 hodowca US teddy stwierdzili, że same baby.
No wróciliśmy, co prawda mieliśmy sobie odpuścić wrzucanie fotek itd ale za Wami się stęskniłam rozmowa drogą mailową była mniej wygodna Filip szykuje się do kastracji, terminu jeszcze nie znamy ale mniej więcej za dwa tyg w Zabrzu.
No wróciliśmy, co prawda mieliśmy sobie odpuścić wrzucanie fotek itd ale za Wami się stęskniłam rozmowa drogą mailową była mniej wygodna Filip szykuje się do kastracji, terminu jeszcze nie znamy ale mniej więcej za dwa tyg w Zabrzu.
hahahah... Dzima, bo ja tylko dbałam, żeby nikt nie zapomniałam przez miesiąc o wątku Nataszki a co do zdjęć to Nataszka za to ma więcej do pokazania. Co jej będę w parade wchodziła Grunt, że wątek nie " umarł śmiercią naturalną"Dzima pisze:OOOOOO
Widziałam u anuleczki ten baner z maluchami, ale tu zdjęcia są dużo lepsze.