Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: anuleczka »

Dużo rzeczy mam od pastuszka :love: ale sporo kocyków wyszperałam w rzeczach używanych. W moim mieście otworzyli taki sklep, w którym można kupić różne cuda za przysłowiowy grosik :lol: Chodzę tam co tydzień i zostawiają mi kolorowe polarki :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

anuleczka pisze:Dużo rzeczy mam od pastuszka :love:
No to teraz jolka wpadnie w zakupoholizm :szczerbaty:
Dziewczyny przyzwyczajone do blasku fleszy...ach ta sława 8-)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

zakupoholizm owszem dopadł mnie juz jakiś czas temu. Na FB kobitke wcześniej znałam i robi cudeńka też- u niej kupilam duuużo norek i domków
https://www.facebook.com/pages/Polarkow ... 40?fref=ts
a wczoraj złozyłam zamówienie w Hipciu- nie wiem czy kurier będzie szczęśliwy dzwigając :102:
musze troszkę się opanować, bo zaniedługo to ja bedę mieszkała i stołowała się u świnek, a nie one u mnie :laugh:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
anuleczka

Dzima pisze:
anuleczka pisze: Dziewczyny przyzwyczajone do blasku fleszy...ach ta sława
modeling to one mają we krwi :lol: Agatka jako, że jest czarna trochę podchodzi pod Naomi Camber a Aishka to taka hmm... :szczerbaty: dziewczyna szamana :D
jolka pisze:zakupoholizm owszem dopadł mnie juz jakiś czas temu. Na FB kobitke wcześniej znałam i robi cudeńka też- u niej kupilam duuużo norek i domków
https://www.facebook.com/pages/Polarkow ... 40?fref=ts
a wczoraj złozyłam zamówienie w Hipciu- nie wiem czy kurier będzie szczęśliwy dzwigając
musze troszkę się opanować, bo zaniedługo to ja bedę mieszkała i stołowała się u świnek, a nie one u mnie
ja też będę musiała niedługo moim dokupić jakąś szafe na ich drobiazgi :lol: bo zaczyna mi brakować miejsca. Świnkowe rzeczy w brew pozorom zajmują baaaardzo dużo miejsca a " ich " potrzeby ciągle rosną. Agata jak nasika do norki to nie wejdzie a Aishka robi wtedy przemeblowanie i próbuje wywalić z klatki wszystko co jest obsiurane :lol:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Anuleczko wywalają bo chcą pomóc w sprzątaniu :laugh:
anuleczka

Maja1983 pisze:Anuleczko wywalają bo chcą pomóc w sprzątaniu :laugh:
wierze w to, że chcą być pomocne :lol:
Dzisiaj Nataszka mi wysłała zdjęcie niepewnej dziewczynki.\Tej, którą oddzieliła od stada. Pomóżcie stwierdzić czy to naprawde dziewczynka to zostanie połązona z siostrami :buzki:

Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Agatka jaki ziew!! :102:

Weterynarzem nie jestem, ale według mnie samiczka. Może bardziej doświadczone osoby na forum niech się wypowiedzą...

Co do miejsca potrzebnego na rzeczy świnek - najgorsze jest dla mnie sianko (znaczy wór siana), krwawnika, podkłady i karma - muszą być pod ręką, a w szafie się nic nie zmieści, nie mówiąc już o mniejszych szafkach... Także stoją sobie klamoty w kącie pokoju i na razie nie ma jak schować. :ugeek:
anuleczka

Nataszka za kilka dni zostanie odblokowana to na pewno będzie się działo :102: Zbombarduje nas :photo: na swoim wątku
ANYA

Post autor: ANYA »

Najlepiej jak natasza wstawi wszystkie podwozia zeby je porownac
anuleczka

ANYA pisze:Najlepiej jak natasza wstawi wszystkie podwozia zeby je porownac
ahahahahha :lol: i właśnie to miałam na myśli pisząc bezpośrednia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”