Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: anuleczka »

Maja1983 pisze:Haha i git :laugh: sprawa załatwiona :laugh: prześlij proszę pozdrowienia Nataszce :buzki: a kiedy do nas wróci?
Nataszka może jutro wyśle mi jakieś nowe zdjęcia maleństw, to zaraz wrzucę na profil. Nie wiem, kiedy wróci :( Bardzo się zawiodła na niektórych, że ją tak ocenili. Ja też mogłam być w takiej samej sytuacji, kiedy by sie okazało, że moja 4-letnia Agatka, zostałaby pierwszy raz matką i nie wiadomo czy by to w ogóle przeżyła :? ale bardzo tęskni za nami <3
Foggy

Post autor: Foggy »

Aniu, dostałaś zdjęcia? Bo jeśli nie, to ja mogę wrzucić, bo już widziałam te cuda łyse! :love: :love:
anuleczka

Foggy pisze:Aniu, dostałaś zdjęcia? Bo jeśli nie, to ja mogę wrzucić, bo już widziałam te cuda łyse! :love:
no jasne, że wrzucaj :love: jak masz jakieś nowe zdjęcia. Ja nie dokładałam, bo pastuszek w poście o norkach dodawała dzieciaczki a ja mam te same :buzki:

EDIT :
Teraz przeglądałam poczte i oglądałam zdjęcia maluszków od Nataszki wysłała mi mase zdjęć. Póżniej dołoże na stronke. Cudne sąąąąąąąąą :love: Jakie grubiutkie i wypasione. Normalnie CUDACZKI kochane
Majuś masz pozdrowienia od Nataszy. Specjalne i wyjątkowe :buzki:
anuleczka

Obiecane fotki maluszków od Nataszki :love:
Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Jakie one już duże :love: kochane maluszki :love: dziękuję za pozdrowienia :buzki: Przekaż Nataszce żeby do nas szybko wracała bo nie ma co się sugerować opinia innych, zwłaszcza, że jest tutaj wiele osób ktore tak samo jak ja oczekują jej powrotu :buzki: Zawsze najważniejsze w takich sytuacjach jest nasze własne sumienie, a nie bezpodstawne plotki... Grunt to się nie dać prowokować ;)
anuleczka

tak to prawda, nasze sumienie jest odzwierciedleniem naszej duszy :buzki: Wiara w ludzi czyni cuda i tego się trzymajmy :buzki:
Dziewczyny przed kolacją :lol:
Aiska w wieku 5 m- cy 10 dni
Obrazek
Agatka, 4 lata

Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Widziałam Kofinkowe mróweczki wczoraj na zdjęciach w pełnej krasie że tak powiem (od każdej strony :lol: ) i... miażdżą :love:

Agatka schudła coś? :o Więcej biega czy dietka była?
anuleczka

Foggy pisze:

Agatka schudła coś? :o Więcej biega czy dietka była?
chyba troche się wybredna robi :? Zmieniłam karme drastycznie na cc i wybrzydza strasznie. Biega, skacze i prosi o musli a ja dalej twarda jestem :shock: ale chyba niedługo " zmienkne " :lol: Wczoraj wieczorem Nataszka też mi wysłała zdjęcia maluszków. Słodziaki straszne :love: Coś pięknego
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Nie czaisz się jakąś Nataszową dziewuchę? ;) :lol:
Aisha buntuje się przeciw tak marnym, wręcz szpitalnym racjom żywnościowym i zapowiada strajk głodowy :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Dzima pisze:Nie czaisz się jakąś Nataszową dziewuchę? ;) :lol:
Nataszka chciała mi jedną podarować :love: ale niestety zdrowy rozsądek podpowiada, że trzeciej rujki bym nie zniosła :lol: dwie w zupełności starczą :ups:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”