Milord i K2, świnkopanowie z Warszawy
Moderator: silje
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Milord i K2, świnkopanowie z Warszawy (rezerwacja)
W wątku chłopaków Foggy wszystko wyjaśnione, co i jak. Milord ma dla siebie całą klatkę i pokój, a K2 zamieszka z łysolami. Ale nadal będą blisko siebie. Skoro jest szansa na domek, to czemu mam być temu przeciwny? 

Podpis usunięty przez administratora.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Fajnie że chłopcy w końcu znaleźli domek.
Dlaczego Milord nie mógł dalej mieszkać z K2 a łysolki oddzielnie? Jakoś tak mi go szkoda że został sam.
Dlaczego Milord nie mógł dalej mieszkać z K2 a łysolki oddzielnie? Jakoś tak mi go szkoda że został sam.
Dawna grenouille 

- Jack Daniel's
- Kontakt:
Milord i K2 mają wspólne wybiegi, a jak K2 już się umęczy z Milordem, do idzie biegać z łysymi. Nie został sam 

- gren
- Kontakt:
Wiem, że sam nie został. Nie wiedziałam, że Milord taki męczący i po prostu pomyślałam, że smutno mu tak samemu w klatce będzie (i że zwłaszcza jemu potrzebne jest świnko towarzystwo w klatce skoro nie widzi).
Wierzę że wiecie co jest dla niego najlepsze
Wierzę że wiecie co jest dla niego najlepsze

Dawna grenouille 

- Jack Daniel's
- Kontakt:
Z tym nie widzeniem, to ciekawa sprawa. Pierwszy znalazł w nowej klatce miskę, poidło, pierwszy wskoczył na domek i teraz się nauczył korzystać z kuwety.
Milordzik... To jest najmądrzejsza świnka na świecie! Jak jest na wybiegu, to robi tylko do kuwetki... Szok. Ale nawet jakby sikał i bobczył sricte na mnie, to i tak bym kochała ja teraz. Nigdy żadna świnka się tak szybko do mnie nie przywiązała. Może to zaleta świeżej trawki (takie małe przekupstwa) i ciągłego spędzania z nim czasu, a może przeznaczenie?
Co do towarzystwa - jednego łysola nie akceptował zupełnie (trochę się małemu dostało
), drugiego wyganiał z klatki 140-stki, a K2 mam wrażenie, że bez strofowania Milusia odżył. Nie ucieka, swobodnie wychodzi na wybieg, gania się z Czopim... Jak puszczam go z Milordem, to ten od razu pokazuje Kakusiowi, gdzie jego miejsce. I znowu trzeba trochę czasu, żeby Ka się odstresował.
Poza tym, Kakuś najbardziej trzyma się z Czopkiem, jedzą z jednej michy, śpią obok siebie, wczoraj nawet wdziałam ich przytulonych... Szykuje się prawdziwa przyjaźń!
Dziękuję Ci, Borys, że mogłam się nimi zająć!!

Poza tym, Kakuś najbardziej trzyma się z Czopkiem, jedzą z jednej michy, śpią obok siebie, wczoraj nawet wdziałam ich przytulonych... Szykuje się prawdziwa przyjaźń!
Dziękuję Ci, Borys, że mogłam się nimi zająć!!
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Chyba dobrze ich rozpracowałaś. Po awanturze na festynie też miałam wrażenie, że Milord Małego trochę terroryzuje, a ten by się chętnie wybił na niepodległość.
Ciekawe, jak wam się ułoży - możesz mieć dużo uciechy

Ciekawe, jak wam się ułoży - możesz mieć dużo uciechy

Jeszcze dużo przede mną. A raczej nami wszystkimi.
I uciech, i pracy.

" Milordzik... To jest najmądrzejsza świnka na świecie! Jak jest na wybiegu, to robi tylko do kuwetki..."
Że też moje wieprze tak nie chcą robić, co za wstyd... nawet niewidoma świnka jest lepiej wychowana niż te moje ogry.
A tak na poważnie super, że w końcu im się udało
Że też moje wieprze tak nie chcą robić, co za wstyd... nawet niewidoma świnka jest lepiej wychowana niż te moje ogry.
A tak na poważnie super, że w końcu im się udało