Imladris - stoisko SPŚM na imprezie w Krakowie

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Awatar użytkownika
bziki2
Miejscowość: kraków
Kontakt:

Re: Imladris - stoisko SPŚM na imprezie w Krakowie

Post autor: bziki2 »

Aniu tak jak pisałem Ci wcześniej Marta raczej odpada ale ja będę do dyspozycji stowarzyszenia we wszystkie te dni. Pozdrawiam. Rysiek.
miŁOŚniczka

Post autor: miŁOŚniczka »

Serdecznie dziękuję za dotychczasowe deklaracje i odpowiedzi :buzki: Będę wstępne deklaracje aktualizować w pierwszym wątku, później po informacjach od deklarujących uzgodnimy szczegóły i podzielimy się godzinami dyżurów.
Musimy tak zorganizować stoisko, żeby były przynajmniej 2 osoby równocześnie. Jeżeli nie damy rady dłużej, zrobimy np. od 9.00/10.00 - 18.00. Ważne, gdyby udało nam się zrobić stoisko - w Krk mało jest takich okazji/imprez, żebyśmy mogli się promować.

Zapraszamy też zaprzyjaźnionych świnkomaniaków z innych miast, jeśli mają ochotę przyjechać :D :buzki:
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2014, 6:02 przez miŁOŚniczka, łącznie zmieniany 1 raz.
miŁOŚniczka

Asiek pisze:Chetnie posiedzę w któryś dzień
Asiek - dzięki. :D Napisz, proszę, w który ew. możesz.
NIKI 2

Post autor: NIKI 2 »

Ja mogę też przyjechać w sobotę na kilka godzin :)
BouncingHamster

Post autor: BouncingHamster »

ja co do piatku dam znac pod koniec przyszlego tygodnia :)
Awatar użytkownika
Brunka
Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
Kontakt:

Post autor: Brunka »

Wpiszcie mnie na sobotę. Odległy termin, ale podejrzewam, że mogłabym być po 15 do końca. Ewentualnie jak skończę wcześniej pracę w piątek, to będę w piątek. Ale sobota pewniejsza.
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
Asiek
Miejscowość: Modlniczka
Kontakt:

Post autor: Asiek »

Mogę w sobotę do 15 (bo od 15.00 zgłosiła się Brunka) a jak jest za mało zgłoszeń na niedzielę to w niedzielę od 10 do ok. 15.00
Awatar użytkownika
Tośka
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: Tośka »

Mogę w piątek. Wolałabym być z kimś. Trzeba wziąć jakąś świnunie ze sobą?
" Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tyl­ko dla­tego że są nieme dla je­go tępej percepcji. "
miŁOŚniczka

NIKI 2 pisze:Ja mogę też przyjechać w sobotę na kilka godzin
Niki2 - zapraszamy serdecznie, miło mi będzie móc poznać Cię osobiście :D
Brunka pisze:Wpiszcie mnie na sobotę. Odległy termin, ale podejrzewam, że mogłabym być po 15 do końca. Ewentualnie jak skończę wcześniej pracę w piątek, to będę w piątek. Ale sobota pewniejsza.
Asiek pisze:Mogę w sobotę do 15 (bo od 15.00 zgłosiła się Brunka) a jak jest za mało zgłoszeń na niedzielę to w niedzielę od 10 do ok. 15.00
Tośka pisze:Mogę w piątek. Wolałabym być z kimś. Trzeba wziąć jakąś świnunie ze sobą?
Dziewczyny, zaktualizowałam :ok:

Pozostałych chętnych proszę uprzejmie o uściślanie informacji (oczywiście w miarę przewidywanych planów), kiedy mogą być na stoisku :)

Myślę, że świnki można wziąć, ale musimy też pomyśleć we własnym zakresie o klatkach, jedzeniu, piciu. Proszę też, żeby były to świnki, które nie bardzo się stresują, tam jednak może być tłum ludzi i koniecznie, żeby miały katulane (wystawione jak najbliżej daty imprezy) zaświadczenie od weterynarza, że świnka jest zdrowa. To tak na wszelki wypadek, żeby nam ktoś potem nie zarzucił, że od głaskania naszych świnek Ebola złapał ;) :nie_powiem:
Morumotto

Post autor: Morumotto »

Ja też mogę wpaść, najlepiej w piatek, mogę być ile trzeba ale od 18.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”