Puckowe futerka- Cezarek*, Diablik i Bambolina plus Ryszard pies
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puckowe futerka
No tak, stado zawsze trzyma cos w zanadrzu. Powinno pomoc.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Jaga - może jakieś inne zainteresowania i rozrywki sobie znajdziesz ?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Ostatnio wykazałam mega spostrzegawczością pisząc jej o 23.00 że Jaga ma gulkę przy gruczole mlecznym. Odpowiedź: " Tak wiem, od początku leczenia".
Byłyśmy dziś z Jagą znowu u weta. Oko wyleczone. Dr wymiętoliła ją z każdej strony - nie wiemy czemu nie chce jeść. enteroferment 2 x, encorton 0,5 tabl, hellicid - 1/20. Wyprałam futro. Od razu jakby żwawsza. W prezencie zrobiła mi 50 pokazowych bobków ułożonych w zgrabny stosik

Byłyśmy dziś z Jagą znowu u weta. Oko wyleczone. Dr wymiętoliła ją z każdej strony - nie wiemy czemu nie chce jeść. enteroferment 2 x, encorton 0,5 tabl, hellicid - 1/20. Wyprałam futro. Od razu jakby żwawsza. W prezencie zrobiła mi 50 pokazowych bobków ułożonych w zgrabny stosik

Ulubione prezenty od jakże hojnych świniaków
- bobków moc!
Jagusia, jedz tam ładnie, Dużej nie stresuj!

Jagusia, jedz tam ładnie, Dużej nie stresuj!

- pucka69
- Kontakt:
Ponieważ skubana siedzi w jednym miejscu ma na łapkach czerwone. Dr Kasia mówi " Ma pani podkłady? Niech pani da na wierzch, żeby to wsiąkło, a w mokrym nie siedziała, bo podo( dermatitis) się rozwinie. Miałam. Dałam. I co? Nasikała chyba pół szklanki i usiadł w tym. Podkład nie ma takiej wsiąkalności!
Po wykapaniu jakaś taka lepsza jest. Może czuła się zapyziała? Nóżki posmarowane alantanem w maści nie są już tak czerwone.

Po wykapaniu jakaś taka lepsza jest. Może czuła się zapyziała? Nóżki posmarowane alantanem w maści nie są już tak czerwone.
Kobietę trzeba od czasu do czasu wykąpać po prostu!
Ostatnio rozłożyłam Chłopakom podkłady higieniczne (opakowanie w każdej aptece po kilka złotych) i jak na razie jestem zadowolona. Może Jadze też posłuży? Dobrze chłonie, szybko wsiąka. Nie wiem jeszcze na ile tarcza, jutro idę dokupić i rozłożę więcej.

Ostatnio rozłożyłam Chłopakom podkłady higieniczne (opakowanie w każdej aptece po kilka złotych) i jak na razie jestem zadowolona. Może Jadze też posłuży? Dobrze chłonie, szybko wsiąka. Nie wiem jeszcze na ile tarcza, jutro idę dokupić i rozłożę więcej.
- pucka69
- Kontakt:
Siedzi na macie lub drybedzie.Bartuu pisze:a moze zalatwic kawalek dry bedu czy maty?
- pucka69
- Kontakt:
Ja ma takie z Belli, zawsze były wystarczająco chłonne - ale jak się wysikuje wszystko co się ma w pęcherzu na kwadracie 5 x 5 cm a potem się na tym uwala to ...Foggy pisze:Kobietę trzeba od czasu do czasu wykąpać po prostu!![]()
![]()