Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Zaffiro »

Ale im dobrze :D wszędzie maja mięciutko i przytulnie :D marzy mi się dry bed :love:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Maja1983 pisze:Ale im dobrze :D wszędzie maja mięciutko i przytulnie :D marzy mi się dry bed :love:
Majuś... ten dry bed to nobla powinien dostać :love:
Cud się stał hihi ...dziewczynki w jednym legowisku
Obrazek
Lucky ma pierwszego przyjaciela. Marsik od razu go zaczął lizać po całym ciałku.
Obrazek
Zaffiro

Marsik jesteś super kolega :buzki:
Foggy

Post autor: Foggy »

W XXL to im dobrze razem :love:

O, czyli pierwsze łączenie jak marzenie. Ależ on jest chudziutki przy Marsie... :(
anuleczka

Siedze jak na szpikach w domu, bo malutkiego dopiero mam odebrać przed 19 - tą. Robili mu 2 zdjęcia bez narkozy, bo strach mu było dać nawet najsłabsze. Mam nadzieję, że palców mi nie prześwietlili i nie zdążył się poruszyć. Chociaż odruch miał po pstryknięciu. Osobiście doktor Bożydar przyjedzie z drugiej kliniki, żeby zobaczyć osobiście chłopaka i obejrzeć wszystkie badania.
Zaffiro

bedzie dobrze :buzki:
anuleczka

Maja1983 pisze:bedzie dobrze :buzki:
I tego się będe trzymać :love: Tymbardziej, że doktor nie widzi nic na zdjęciu. We dwóch oglądali prześwietlenie i nie zauważyli żadnego złamania czy innych nieprawidłowości :D Jedynie co im przyszło do głowy to zła karma, która doprowadziła go skrajnego wycieńczenia co spowodowało karłowatośc. Ma nadzieje, że przy dobrym karmieniu dojdzie do siebie :102:
A oto mój kochany doktor Bożydar

Obrazek
a to foto Lucka :love:

Obrazek
Zaffiro

Teraz tylko dokarmiać małego i zobaczysz, że bedzie rósł jak na drożdżach ;) :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Musi się upaść jak świnia i nóżki będą zdrowe ;) :lol: Karm go porządnie :buzki:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Dziękuje moje kochane :buzki: Wszystkim polecam przychodnie w Zabrzu. Tam sa prawdziwi specjaliści od gryzoni a ludzie fenomenalni.Doktor Bozydar przez swoją alergie nie uczestniczy już w Wystawach świńskich ale ma godnego zastępce, który jest również wyspecjalizowany w leczeniu świnek i małych gryzoni. Ja mam to szczęście, że mogę leczyć moje dzieciaki właśnie u nich. Swoich pracowników doucza i posyła na jakieś dodatkowe szkolenia. Wczoraj nawet przyszła babka z chomikiem :) i przyjęli ją serdecznie i bez zdziwienia. A wiecie co jest najfajniejsze? ze ponoć doktor tyle już swinek wyleczył, że dostał alergii i przyjmuje w masce i w rekawiczkach a mojego malucha wziął na ręce bez tych rzeczy i nawet przytulił :lol: Kochani, mają tam małego kotka do adopcji tylko w dobre ręce. Z miotu został tylko jeden :(
EDIT:
zapomniałam dodać, że jest baaaaaaaaaaardzo tani co w dzisiejszych czasach jest nie do pomyślenia :buzki: aż się wierzyć nie chce.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”