Śliczni
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Ale po powrocie do klatki już było ok?
Śliczni
Lewis ma takie pozawijane i powyginane wąsiki jakby go Ryan wytarmosił 
Śliczni
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Tzn do pokoju? Oni sie wiecznie sprzeczaja i popychaja, ale potem spia kolo siebie. Mysle, ze to taka zlosliwosc z ich strony, bo oboje sie draznia nawzajem.Dzima pisze:Ale po powrocie do klatki już było ok?
ŚliczniLewis ma takie pozawijane i powyginane wąsiki jakby go Ryan wytarmosił
Dzisiaj Ryan mnie o malo nie przyprawil o zawal serca. Wchodze do pokoju z zarelkiem (spoznionym o pare godz). Szeleszcze torbami i wolam Ryana a on nic, wiec wolam Lewisa i ten od razu przybiegl. Wolam dalej Ryana i szeleszcze torbami a ten nadal nic. Musialam isc i zajrzec za kanape. JAk mnie zobaczyl to zaczal tak szybko biegnac do michy ze az skakal. Myslicie, ze swinka ktora ma prawie 3.5 roku moze byc przyglucha? On zawsze biegl jak juz drzwi otwieralam a teraz juz kilka razy sie zdarzylo, ze go zawolalam a on nie reagowal
- Dzima
- Kontakt:
A nie pomyślałaś, że może cię olewać?
Albo robi się już rekordowo leniwy. Nie wiem jak można sprawdzić słuch śwince
Albo robi się już rekordowo leniwy. Nie wiem jak można sprawdzić słuch śwince
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
a może po prostu zrobił sobie spore zapasy za tapczanem? może załapał od chomisia hihihih i zaczął chomikować 
- Dzima
- Kontakt:
Albo znalazł spiżarnie Shimmera 
Pyrka
Za TM
Za TM
-
Marlena
Świnia przecież poznaje jedzenie po zapachu, wiec musiałby mieć coś z węchem na dodatek. Pewnie po prostu mu się nie chce za szybko biegać. Jeszcze się spoci 
- Dzima
- Kontakt:
Jeszcze schudnie

Pyrka
Za TM
Za TM
-
ANYA
Dzima pisze:A nie pomyślałaś, że może cię olewać?
Albo robi się już rekordowo leniwy. Nie wiem jak można sprawdzić słuch śwince :
W sumie Ryan jest najmadrzejsza swinka na swiecieanuleczka pisze:a może po prostu zrobił sobie spore zapasy za tapczanem? może załapał od chomisia hihihih i zaczął chomikować
Shimmer chomikuje karme Ryana za sofa, zeby ten nie musial biegac tak dalekoDzima pisze:Albo znalazł spiżarnie Shimmera
Szpinak nie pachnieMarlena pisze:Świnia przecież poznaje jedzenie po zapachu, wiec musiałby mieć coś z węchem na dodatek. Pewnie po prostu mu się nie chce za szybko biegać. Jeszcze się spoci