Dzień dobry
Minnie i Daisy dwa słodkie dzikusy :)
Moderator: silje
Re: Minnie i Daisy dwa słodkie dzikusy :)
Ciężarówki były na kontroli u weta. Wszystko w porządku i powinny się rozpakować na dniach Więc teraz pozostaje nam tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie.
Z całej siły za szczęśliwe rozwiązanie!
Zostałam ciocią Daisy urodziła 2 zdrowe maluszki. Ważą 91 i 92 gramy i jeden jest czarno-biały a drugi biało-czarny. Zupełnie jak mamusia. Płci nie znam bo nie chciałam ich juz męczyć. Uciekały jak poparzone.
Wczoraj wróciłam z pracy wieczorem i miałam niespodziankę. Maluchy były już wymyte, jeden siedział z mamą a drugiego ciocia Minnie lizała po tyłku. Łożysk juz też nie było. Właściwie zero śladu porodu bo krwi też nie zauważyłam. Wymacałam Daisy i wszystko w porządku. Siedziała przy misce a później brykała wesoło. Maluchy widziałam przy cycku więc wszystko jest w porządku. Oby u Minnie tez tak gładko poszło.
Postaram się dzisiaj lub jutro zdjęcia zrobić i wrzucić.
Wczoraj wróciłam z pracy wieczorem i miałam niespodziankę. Maluchy były już wymyte, jeden siedział z mamą a drugiego ciocia Minnie lizała po tyłku. Łożysk juz też nie było. Właściwie zero śladu porodu bo krwi też nie zauważyłam. Wymacałam Daisy i wszystko w porządku. Siedziała przy misce a później brykała wesoło. Maluchy widziałam przy cycku więc wszystko jest w porządku. Oby u Minnie tez tak gładko poszło.
Postaram się dzisiaj lub jutro zdjęcia zrobić i wrzucić.
Gratulacje!!!! W takim razie czekamy, aż świniaki dojdą do siebie i przyjadą do nas
No i zostałam ciocią po raz drugi.
Minnie urodziła dzisiaj 2 maluchy. Po powrocie z pracy miałam kolejną niespodziankę.
Maluszki ważą po 90 gram i wyglądają na zdrowe. Mamusia czuje się dobrze.
U Daisy tez wszystko w porządku. Maluchy przybrały na wadze a waga mamusi na razie stoi w miejscu. Cały czas za nią gonią i domagają się mleczka. Zaczęły już skubać siano i interesują się też warzywami.
Wiem, że obiecałam zdjęcia ale wczoraj straciłam moją kochaną Jadzię i nie jestem w stanie myśleć o niczym innym.
Zdjęcia muszą poczekać do weekendu.
Minnie urodziła dzisiaj 2 maluchy. Po powrocie z pracy miałam kolejną niespodziankę.
Maluszki ważą po 90 gram i wyglądają na zdrowe. Mamusia czuje się dobrze.
U Daisy tez wszystko w porządku. Maluchy przybrały na wadze a waga mamusi na razie stoi w miejscu. Cały czas za nią gonią i domagają się mleczka. Zaczęły już skubać siano i interesują się też warzywami.
Wiem, że obiecałam zdjęcia ale wczoraj straciłam moją kochaną Jadzię i nie jestem w stanie myśleć o niczym innym.
Zdjęcia muszą poczekać do weekendu.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Asia gratuluję serdecznie
Jak Mieszko reaguje na nowych lokatorów?
Jak Mieszko reaguje na nowych lokatorów?