Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

U bab wszystko dobrze, ale ja już nie wyrabiam z praniem :angry: Bo Zuli zdarzy się trafić do kuwety, ale częściej to wchodzi do niej, a leje poza nią...cały czas sobie powtarzam, że liczą się chęci.... :levitation: Muszę po wypłacie kupić pp, zrobić kuwetę i zasypać żwirkiem, bo nie wyrobię.
Dziewczyny nadal w pralni, jak przeniosą się na górę to urządzę im jakąś sesję zdjęciową ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Może Zula ma problem z trafianiem :rotfl: albo woli udawać, że ładnie korzysta z kuwety a i tak naleje tam gdzie chce :laugh: :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Hmmm myślisz, że próbuje "walczyć z systemem"? :lol: 8-)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zaffiro

No na to wygląda :D zasady są po to żeby je łamać :D :laugh:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Oj Zula Zula... :lol: Uważaj, bo jak się Duża zdenerwuje, to da Wam mniej polarków! :nono:
ANYA

Post autor: ANYA »

Mysz pisze:
Dzima pisze: Bo na trawie był jeden mlecz...
Obrazek
No tak,ostatni mleczyk w tym sezonie. :lol:
Jestem bardzo szczęśliwa,że Azulka ma w końcu domek na jaki zasłużyła;widać, że ta zmiana wyszła Zulince na zdrowie. :D
Dzima... :buzki:
Dzima czy powiesilas sobie juz ta fote na scianie?
Mysz masz szczescie ze znalazlas taki fajny domek dla Zuli bo nie musisz sie martwic :D Widac jak jej tam dobrze.
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

Dzima pisze:U bab wszystko dobrze, ale ja już nie wyrabiam z praniem :angry: Bo Zuli zdarzy się trafić do kuwety, ale częściej to wchodzi do niej, a leje poza nią...cały czas sobie powtarzam, że liczą się chęci.... :levitation: Muszę po wypłacie kupić pp, zrobić kuwetę i zasypać żwirkiem, bo nie wyrobię.
Dziewczyny nadal w pralni, jak przeniosą się na górę to urządzę im jakąś sesję zdjęciową ;)

Kup co najmniej 20 kg, bo na samo zasypanie zagrody pójdzie Ci koło 10, a warstwa wcale nie będzie gruba. Moje dziewczyny mają zagrodę ok. 2m x 1m, Twoje chyba teraz też coś koło tego.
czarna4472

Post autor: czarna4472 »

jejciu Dzima żeby moje leniwce tak popylały na wybiegu,a nie tylko się rozłożyły i spały :lol: piękne panny :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Dawno Mańka nie było, więc wstawiam, żebyście nie zapomniały o wiernym słudze i popychadle Szkatuły(jednym z trzech :szczerbaty: )
Łapiemy promienie słońca
Obrazek

Obrazek

Maniek zna komendę "zostaw", "siad", "daj łapę", "leżeć". Film się nie udał, bo matka się darła na gnomy (braci :roll: ), musicie zadowolić się fotkami
Obrazek

Oczywiście za pyszności
Obrazek

Pycha
Obrazek

Obrazek

Dobre było, ale się skończyło. Idę zapolować na zwierzynę...
Obrazek
Pyrka
Zaffiro

No proszę jaki mądry kociak :D a jaki piękny :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”