Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Zaffiro
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Mam taka nadzieje kochana
wiesz jaka jestem uczuciowa i wszystko przeżywam 
-
anuleczka
U Ciebie będzie miał raj na ziemiMaja1983 pisze:Mam taka nadzieje kochanawiesz jaka jestem uczuciowa i wszystko przeżywam

dziewczyny więcej biegają i chudną w oczach

słoneczko czarne

EDIT :
Aishka dzisiaj kończy 5 m -cy i na dzień dobry rujki dostała. Jak w zegarku.
-
Zaffiro
Twoje pupile mają również u ciebie raj na ziemi
co do klatki Bobiego to jest malutka bo jest to 50 którą muszę w niedługim czasie oddać... dlatego szukam 80 - tkę żeby Bobi w niej mieszkał do momentu łączenia z Lusia, a to trochę potrwa... Z całą moją gromadką przesyłamy całuski dla was 
-
anuleczka
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.
Tak jak przypuszczałam, dzisiaj dostaliśmy telefon z zoologa, że coś się złego dzieje z samczykiem. Po krótkiej chwili postanowiliśmy, że kleymore pójdzie tam zobaczyć w jakim stanie jest prosiak. Czekam na telefon od niej. Póżniej się będziemy zastanawiać co dalej. Myślę jednak, że jak da się go uratować to przekażemy go do Stowarzyszenia po wyleczeniu. Niestety nie wiem czy nie jest już za póżno. Prosiak ponoć bardzo wychudł przez niedzielę i bardzo kwiczy.anuleczka pisze:Ale jestem złaDzisiaj w moim zoologu pojawiło się rodzeństwo skinnów . Brat z siostrą , oczywiście w jednej klatce
Właścicielka nie wiedziała , że około dwu miesięczne świnki mogą się już rozmnażać . Ponoć z zaprzyjaźnionej pseudo hodowli za 300 zł bez rodowodu .
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Straszne...
takim ludziom można mówić, tłumaczyć, a zwrócą się o pomoc dopiero gdy coś jest źle 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
Boże... jaki on chudziutki, a jaki piękny. Waży 333 g i ma tylne sparaliżowane nogi, ciągnie nimi .Jest w wieku Aishki a Aishka 850 g. Wygląda jakby był zagłodzony prawie na śmierć. Jak dorwał ogórka to ciągle go je. Jest odwodnionyDzima pisze:Straszne...takim ludziom można mówić, tłumaczyć, a zwrócą się o pomoc dopiero gdy coś jest źle

-
Zaffiro
Straszny widok
Trzymaj się maluszku i jedz dużo

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To już naprawdę okrucieństwo!
A w sklepie nie był "od wczoraj", przyjechał z pseudo i go przyjęli po przecież "wart 300zł"
Anuleczka nie możesz wstrząsnąć tym sklepem!?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
Dzima pisze:To już naprawdę okrucieństwo!A w sklepie nie był "od wczoraj", przyjechał z pseudo i go przyjęli po przecież "wart 300zł"
![]()
Dzimuś on z siostrą trafił tam około 20 lipca bo zaznaczyłam na swoim wątku. Siostra waży 400 g i jest prawdopodobnie w ciąży z bratem. Ja nie mogę wziąść jej bo nie mam juz więcej klatek chorobówek a z premedytacją nie chcę ich do jednej wziąść, bo i tak bym ją miała na sumieniu jak takie maleństwo urodzi. Ona jest w stanie dobrym nie ciągnie nogami ale jest wielkie ryzyko, że na dniach urodzi . przebywała z bratem w jednej klatce więc być może załapała. Na razie nie myśle co będzie jutro jak się potoczą losy Lakiego bo tak daliśmy mu na imie. Musze się z tym przespać zobacze co przyniesie następny dzień. W tym momencie mam jeden cel, uratować tego bidula chociaż dać mu na miastke miłośći na którą zasłużył
-
Foggy
Ludziom powinni robić to, co oni zrobili zwierzętom - tego idiotę trzeba zagłodzić.
Już nie umiem się powstrzymać
Jeśli będzie potrzeba, to zaadoptuję Lakiego... Samiczki niestety chyba nie będę w stanie wziąć (z dwoma chłopakami...)...
Już nie umiem się powstrzymać
Jeśli będzie potrzeba, to zaadoptuję Lakiego... Samiczki niestety chyba nie będę w stanie wziąć (z dwoma chłopakami...)...