Hahaha... dobre...Dzima pisze:Boją się, że taki dobrobyt tylko latem, a na zimę duża bankrutuje

Moderator: pastuszek
Hahaha... dobre...Dzima pisze:Boją się, że taki dobrobyt tylko latem, a na zimę duża bankrutuje

Widać, że zadowolone
 Widać, że zadowolone  

ech trudno...poprawią w przyszłym roku
  ech trudno...poprawią w przyszłym roku Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaJak to gdzie... w PolanicyDzima pisze:Kobieto, gdzie ty mieszkasz, że masz taaaaki widok!?

To dziadek tak się nie sprawił, prosinki robiły co mogły, ale same dwoma świńskimi pyszczkami całej roboty nie odwaląDzima pisze:Ładny wypas, ładny...godny świńskiej uwagi, ale trawka trochę krzywo przyciętaech trudno...poprawią w przyszłym roku

Fiona jaką ma minę na drugiej fotce
 Fiona jaką ma minę na drugiej fotce  Coś w stylu "rób szybko te zdjęcia bo praca na mnie czeka"
 Coś w stylu "rób szybko te zdjęcia bo praca na mnie czeka" 

To gdzieś poza miastem jest? Marzenie!
 To gdzieś poza miastem jest? Marzenie!
Dzięki martuśmartuś pisze:Masz cudowny widok z okna:love: Fiona jaką ma minę na drugiej fotce:szczerbaty: Coś w stylu "rób szybko te zdjęcia bo praca na mnie czeka":lol:
 Taaa, dziewczynom nie było na łapkę że ich obpstrykuję, bo płochliwe się na powietrzu robią, ale były takie słodkieee
  Taaa, dziewczynom nie było na łapkę że ich obpstrykuję, bo płochliwe się na powietrzu robią, ale były takie słodkieee   
 Dziękuję FoggyFoggy pisze:Jaki masz piękny widok!:love::love: To gdzieś poza miastem jest? Marzenie!
Prawdziwa strona Fiony - że szatanek?:lol:
 Mieszkam 500 metrów od "centrum" miasteczka, no od deptaku, ale tu wszędzie górki. Jest pięknie... zapraszam
  Mieszkam 500 metrów od "centrum" miasteczka, no od deptaku, ale tu wszędzie górki. Jest pięknie... zapraszam