ZAgli tylko w kuchni maja szanse, bo jak przenioslam ich do pokoju to juz bylo ostro i to wlasnie Angelo jest problemem, bo Alf o dziwo nie jest agresywny
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Dzisiaj Lewis wepchnal mi sie do sypialni do chlopakow. Oczywiscie byli pozamykani. Z tego co zauwazylam to miedzy Lewisem a Alfem byly straszne emocje. Alf byl przyjaznie nastawiony, biegal po klatce popcornicowal
az stalam i sie gapilam bo mnie zatkalo. Mialam takie diabelskie mysli, zeby moze sprobowac Alfa z Lewisem
to jest troche jak bomba - wybuchnie albo nie, ale jak im sie uda to Angelo od razu moge wrzucic do Ryana bo oni sie nawet lubia.
ZAgli tylko w kuchni maja szanse, bo jak przenioslam ich do pokoju to juz bylo ostro i to wlasnie Angelo jest problemem, bo Alf o dziwo nie jest agresywny
-
zagli
Ciekawe te Twoje chłopy, moje nie mają przemyśleń, aby żarło było 
-
ANYA
Czasami tez chcialabym niemyslace swinki. Ale oni za duzo kombinuja. Zmienily im sie charakterki. Alf sie uspokoil, Lewis stal sie pewniejszy siebie, Angelo byl wczesniej spokojny nawet do swinek a teraz jest agresor, Ryan jest jeszcze wredniejszy niz byl. To wszystko przyszlo z wiekiem.zagli pisze:Ciekawe te Twoje chłopy, moje nie mają przemyśleń, aby żarło było
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Z takim zapartym tchem śledzę tą akcję, że zapomniałam napisać, że śledzę 
Oj charakterne masz te stwory, charakterne...
I zdecydowanie najbardziej lubię Ryana. Normalna, porządna świnia
Oj charakterne masz te stwory, charakterne...
I zdecydowanie najbardziej lubię Ryana. Normalna, porządna świnia
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
O Ryanie można mówić wiele, ale na pewno nie to ,że jest normalny 
-
ANYA
Ryan jest tez najbardziej kumata swinka na swiecie
dzisiaj stal i cykal na Lewisa doopke i juz wiedzialam, ze zaraz bedzie pogon i Lewis tez zaczal piszczec a tylko spojrzalam sie na Ryana i powiedzialam mu ze ma sie uspokoic to spojrzal sie na mnie i odpuscil. Jak go zawolam z drugiego konca mieszkania to leci jak wariat
ale umie tez skubaniec kombinowac i otwierac mi drzwi co wcale mi sie nie podoba
JAk gotuje to staje mi na stopie i wspina sie na moje nogi, drapie mnie po nogach jak piesek zeby cos mu dac. Nie wspomne o jego chumorkach. POmimo, ze jest tak wredny to potrafi byc kochany. Pozwala sie glaskac a jak skoncze to patrzy sie na mnie pytajacym wzrokiem gdzie nagroda? Takiej swini drugiej juz nigdy nie bede miala. On rzeczywiscie jest jedyny w swoim rodzaju 
A dodam jeszcze ze Ryan bardzo lubi Ruby i jak tylko Ruby nas odwiedzi to Ruan sie cieszy jak piesek. Ruby zawsze cos im przyniesie wiec wiadomo dlaczego ja tak lubi. Ale skubaniec pamieta kto co przynosi.
A dodam jeszcze ze Ryan bardzo lubi Ruby i jak tylko Ruby nas odwiedzi to Ruan sie cieszy jak piesek. Ruby zawsze cos im przyniesie wiec wiadomo dlaczego ja tak lubi. Ale skubaniec pamieta kto co przynosi.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Bo od Ruby smakuje inaczej niż od własnej Dużej
Ruby uzależniła Ryana od siebie
tylko czekać aż go porwie do swojego haremu

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Foggy
ANYA pisze:Foggy ale wlasnie ajk jedza to jest spokoj. Jedza tak blisko siebie, ze az sie czasami dotykaja. Dali rade jesc z jednej miski. Byl zgrzyt ale szybko doszli do porozumienia. Nauczyli sie ze najpierw jeden bierze jedzenie a potem drugi.
Naprawde nie potrafie powiedziec czy maja szanse zamieszkac razem. Juz zaplanowalam, ze jak bedzie dobrze, to jak beda w kuchni szybko wywale klatki z pokoju i wstawie kratki, wszystko bedzie od nowa. Ale to naprawde daleka droga.
To dobry sygnał - brak kłótni przy jedzeniu. Uda się
To rozumne świństwa, no!