Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: effcien »

Anya, Ty nie pokazuj wzrostu swoich świń, tylko obwody brzuchów :szczerbaty:
ANYA

Post autor: ANYA »

effcien pisze:Anya, Ty nie pokazuj wzrostu swoich świń, tylko obwody brzuchów :szczerbaty:
Nie bo sie wyda jak bardzo sa spasione :ups:

Swinie juz w klatkach, chomis wybiegany :jupi:
Cd z laczenia...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Powiem tak...swinie biegaly pare godzin i raz doszlo do spiecia, ale nie ma krwi.
Jadly nawet to samo zdzblo sianka i dotknely sie puszczkami i nie doszlo do mordobicia.
Dzisiaj juz nie daje im zieleninki, na sniadanko tez nie dostana, dopiero potem im na nast wybiegu dam z tego samego talerzyka.
Angelo jest bardziej agresywny, a Alf mu ustepuje :o troche jestem w szoku. Oczywiscie nie ciesze sie, bo znajac zycie nastepnym razem moze dojsc do mordobicia i nici z moich planow.
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Jakby się dogadali to Ania wreszcie przestałaby próbować ukraść mi jakąś świnkę :laugh:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Jesteście przecież grzecznymi świnkami, chłopaki! Nie załamujcie Pańci :buzki: :fingerscrossed:
Laraine

Post autor: Laraine »

Ależ z nich przystojniaki :love:
ANYA

Pour to Ty trzymaj naprawde mocno kciuki zeby chlopaki sie polubili, bo wczoraj sobie wymyslilam, ze Alfie pasowalby do Janka moze i moglabym Ci go ukrasc. Alf potrzebuje takiej spokojnej swinki. On tylko atakuje jak czuje sie zagrozony a tak to totalnie odpuszczal Angelo, ktory na niego cykal i sie przymierzal do Alfa.

A w ogole jaki mialam sen :rotfl: pisalam i pisalam na forum ze nie moge polaczyc moich swin i byla wielka akcja polaczenia ich. Przyjechala do mnie Pour, Ruby i Elurin, bo nie mogl juz zniesc moich narzekan :laugh: i gdzies byla Porcella ale jej nie widzialam, tylko jakbym wiedziala ze tam jest. Chlopaki zostali polaczeni i zrobilismy imprezke pozegnalna bo Elurin i Porcella wracali do Polski. Pozyczylam nawet plyty (ktorych nie mam) Elurinowi bo stwierdzil, ze lubi moja muzyke.

Dzisiaj musze posegregowac moje papiery i odbedzie sie to w kuchni gdzie wybieg jest od wczoraj. Wczesniej tylko wypiore swinie (razem) bo jest strasznie goraco i szybko wyschna. Jak sie nie uda to ich chyba wykastruje :twisted:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Takie dość pokaźne masz to stadko :D Pewnie im wesoło :)
ANYA

Assia_B pisze:Takie dość pokaźne masz to stadko :D Pewnie im wesoło :)
Jest ich duzo i pomimo, ze nie moge ich polaczyc to i tak dobrze ze sa :D oni bez siebie zyc nie moga pomimo, ze chca sie pozabijac. Nawet spia razem ale przez kraty :D
Swinki sie bardzo przywiazuja. Jak moj Diabelek pojechal do Pour to swinki go szukaly i wiem, ze tesknily a jak byl u nas to chcialy go zabic. Alf mu nawet skaleczyl oczko tak ze nie widzi a po tym jak pojechal to Alf nie chcial z klatki wychodzic.
ANYA

Laczenia cd....
Alf w kapieli wtulil sie w Angelo, ale ten cykal na niego zebami. Jaki mily widok jak tak staki kolo siebie.
Alf rzadzi, jest tak wyluzowany, ze jestem w szoku. Lazil sobie na spokojnie po kuchni, przeszdl przez caly korytarz i wrocil do siebie do pokoju :shock: Jak byli jeszcze w kuchni to przynioslam ich bude. Alf tam wskoczyl od razu, ale po chwili poszedl jesc i tam przy zarelku spotkal Angelo. Postraszyl go tak, ze Angelo wbiegl do budy. Alf przyszedl za nim i wlozyl lepek do budy i zaczeli ostro cykac i juz mialam ich przepedzic a Angelo tak szybko wyparowal z tej budy ze Alf nie zdazyl zareagowac. Bardzo starali sie na siebie nie rzucac. Cykanie sie konczylo zawsze, ze ktos odpuszczal i sie rozchodzili.
Potem chlopaki sie przeniesli do nich do pokoju i jakos ostrzej sie zrobilo, wiec wlozylam ich do klatek. Bo jak teraz odniosa rany wojenne to juz nigdy ich nie polacze. Potem znowu ich dam do kuchni, ale chce na spokojnie zeby sie przyzwyczaili do siebie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Chlopaki sie laczyli a Lewis sie relaxowal w tym czasie :D
Obrazek
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

matko, jaka uczta :D To chyba na 4 świniaki a nie 2 :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”