A Strzałek z moim Folbrykiem chyba mają wspólnego pradziadka jakiegoś
Toffi, Natka, Szyszka oraz Misia, Beza i Piernik
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Chrupka i Strzałek
Przeglądam sobie cały wątek i po pierwsze - zdjęcie Chrupki przy obcinaniu pazurków
Moje Grubaski położone na plecach w najlepszym wypadku drą paszcze jakby je kto mordował, a tu taki luz...
Tylko Strzałek zgubił skarpetki 
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- grzegorz
- Miejscowość: Mikołów
- Kontakt:
Cynthia dziękuję za życzenia
Chrupka na tym zdjęciu jest wyluzowana, ponieważ wcina koperek. Ona jest w stanie dla niego zrobić wszystko.
Poza tym nie wyobrażam sobie obcinania jej pazurków bez przekupienia zielonym. Mogłoby się to źle skończyć dla moich palców
.
Chrupka na tym zdjęciu jest wyluzowana, ponieważ wcina koperek. Ona jest w stanie dla niego zrobić wszystko.
Wątek Toffi, Natki i Szyszki: viewtopic.php?f=55&t=1829
Za TM
Chrupka, Strzałek, Łatka, Lusia, Trufla i Panda
Za TM
- joaś
- Kontakt:
Ooo, ja rozumiem koperkowe wyluzowanie (chociaż moi panowie raczej wcinają szaleńczo i kuprami podrygują ze szczęścia). Rozumiem obcinanie pazurków sposobem. Nie rozumiem tylko jak prosie może leżeć brzuszkiem (nawet tak ślicznym) do góry i nie protestować
Gratuluję takiej grzecznej świnkodamy!
A jak Państwo Świństwo się ma? Oglądałam ten wątek i zdjęcia tyle razy, że jakbym ich znała, a nawet się jeszcze nie przywitałam - a zatem: dzień dobry ode mnie i moich łobuzów
A jak Państwo Świństwo się ma? Oglądałam ten wątek i zdjęcia tyle razy, że jakbym ich znała, a nawet się jeszcze nie przywitałam - a zatem: dzień dobry ode mnie i moich łobuzów
Elton i Bernie
- grzegorz
- Kontakt:
Bardzo mi miło. Również witam wraz z Chrupką i Strzałkiemjoaś pisze:A jak Państwo Świństwo się ma? Oglądałam ten wątek i zdjęcia tyle razy, że jakbym ich znała, a nawet się jeszcze nie przywitałam - a zatem: dzień dobry ode mnie i moich łobuzów
Moi pupile mają się świetnie. Dzisiaj mieli marchewkową ucztę. Są bardzo zadowolone z powrotu do domu po dwóch tygodniach.
ps. Folbryk faktycznie wygląda jak krewny Strzałka.
Za TM
Za TM
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Strzałek jest polabo, prawda? To pokrewieństwo jest możliwe...
-
Foggy
Otóż to! Moje tak samo - darcie paszczy to i tak najlepsze z możliwych alternatyw reakcji na mani-pedicurejoaś pisze:Ooo, ja rozumiem koperkowe wyluzowanie (chociaż moi panowie raczej wcinają szaleńczo i kuprami podrygują ze szczęścia). Rozumiem obcinanie pazurków sposobem. Nie rozumiem tylko jak prosie może leżeć brzuszkiem (nawet tak ślicznym) do góry i nie protestowaćGratuluję takiej grzecznej świnkodamy!
Podziwiam i zazdroszczę, szok, ale może niektórzy lubią pielęgnację mimo że są świniami
- grzegorz
- Kontakt:
Tak, Strzałek jest polabo. Ciekawe tylko czy obaj pochodzą z tej samej hodowli.
. Bardziej spokojny (albo raczej przestraszony) jest Strzałek. Pozwoli sobie odciąć pazurki bez przekupstwa.
Chrupka raczej nie lubi samego obcinania, ale uwielbia zielone. Wtedy nie zwraca na to uwagiFoggy pisze: Podziwiam i zazdroszczę, szok, ale może niektórzy lubią pielęgnację mimo że są świniami![]()
Za TM
Za TM
-
Foggy
Dla mnie to i tak rewelacja, naprawdęgrzegorz pisze:Tak, Strzałek jest polabo. Ciekawe tylko czy obaj pochodzą z tej samej hodowli.
Chrupka raczej nie lubi samego obcinania, ale uwielbia zielone. Wtedy nie zwraca na to uwagiFoggy pisze: Podziwiam i zazdroszczę, szok, ale może niektórzy lubią pielęgnację mimo że są świniami![]()
. Bardziej spokojny (albo raczej przestraszony) jest Strzałek. Pozwoli sobie odciąć pazurki bez przekupstwa.
- grzegorz
- Kontakt:
Zdjęcie z dzisiejszego obcinania pazurków. Zdaje się, że Chrupka lubi leżeć do góry brzuszkiem z koperkiem w pyszczku

Ostatnio zmieniony 07 gru 2019, 10:33 przez grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
Za TM
Za TM
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dla mnie bomba