Międzygatunkowe Zbóje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Międzygatunkowe Zbóje

Post autor: etycja »

Mam dwa stadka chłopców, ale chcę połączyć Chocapica z Nesquickiem. Nie planuję kolejnego stada. Muszę się też od samego początku upewnić czy to chłopiec czy dziewczynka, choć wydaje mi się, że jednak chłopak
Obrazek
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

A miałaś kiedyś stada mieszane z wykastrowanymi chłopakami?
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Miałam w możliwych planach, ale nie chcę kastrować bez potrzeby. Myślę, że jeśli się nie dogadają, małemu pewnie będę szukać domu.
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Zaaferowana porodówką u Nataszy, nie pomyślałam nawet o pochwaleniu się zaawansowanymi przygotowaniami do porodówki w Zbójnickiej Chacie. Za dni parę mamą zostanie Odeta z Kozohlod (jeśli admini dopatrzą się tu reklamy hodowli, proszę, dajcie mi znać, wiem, że forum adopcyjne i nie chcę tu robić zamieszania, między innymi dlatego nie umieszczam banerku z nazwą hodowli).
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Odetka nie jest specjalnie gruba co w sumie cieszy. Im mniej maluszków urodzi, tym wyrosną piękniejsze, większe a ona da sobie radę z wykarmieniem całej bandy. Ciążę przeszła spokojnie, bez problemów (odpukać). Dziś posprzątałyśmy razem w domku i uzupełniłyśmy zapas ręczników do budowy gniazda. Spiżarnia do nadrobienia.
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Odeta a pare dni bedzie miala male? :o a gdzie ten brzuchol? Kurcze ona trzyma linie nawet w ciazy.
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Wg. obliczeń powinna urodzić w okolicach niedzieli
Obrazek
ANYA

etycja pisze:Wg. obliczeń powinna urodzić w okolicach niedzieli
Bedziesz miala tydzien pod napieciem :D mam nadzieje, ze bedziesz wstawiac foty maluszkow :pray: jestem ciekawa co z niej wyjdzie
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

ANYA no właśnie nie bardzo tydzień. Dziś mamy wtorek? W sobotę jadę na targi do Łodzi. W sobotę wcześnie rano lub piątek wieczór, nie wiem, bo muszę się dostosować do łączonego transportu. Będę siedzieć jak na szpilkach, ale niczego nie wysiedzę patrząc się na Odetę i nasłuchując czy z domku nie słychać dźwięków. Dostanie dużo jedzenia, mięso żeby miała dużo białka i pozostanie trzymać mocno kciuki. I tak nie zamierzam jej brać na ręce ani oddzielać od młodych po porodzie, więc zdjęcia jedynie jeśli i kiedy pozwoli. Domek ma otwierany dach, ale jeśli mama Odeta będzie siedzieć w gnieździe, nie będę jej denerwować.
Obrazek
ANYA

Nie no pewnie, ze nie mozna stresowac mlodej, ale czasami moze da sie wykrasc jakas fote jak mamusia pojdzie cos zjesc albo rozprostowac kosci :D
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Postaram się. Mam nadzieję, że wrócę na czas.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”