Waga Karola idzie w górę
Dzisiaj 641 g. Karol sam je, pije i zostawia bobki, ale małe.
Mam nadzieje, że waga już nie pójdzie w dół, a dojdzie do odpowiedniego poziomu
Karol szuka kochającego domu [Słupsk] - [*]
Moderator: pastuszek
Re: Karol szuka kochającego domu [Słupsk] - adop. po wylecz.
Nie wiem, może niepotrzebnie siałam panikę...
Może Karolowi wystarczy napalony kolega, który zmusi go do większego ruchu...
Wczoraj musiałam wyciąć Karolkowi trochę futra, bo miał sporą plamę kleju(?) na sobie.
Może Karolowi wystarczy napalony kolega, który zmusi go do większego ruchu...
Wczoraj musiałam wyciąć Karolkowi trochę futra, bo miał sporą plamę kleju(?) na sobie.
Mieszkanie solo w klatce chyba miało zły wpływ na Karolka. Od kilku dni mieszka w setce z kolegą Kropelkiem i to był chyba dobry ruch, bo Karolek tyje i produkuje ładniejsze bobki (je więcej), już tak nie czuć kości
Dzisiejsza waga: 654g
Oby tak dalej, ruch Karolkowi też dobrze robi, zwłaszcza dla jego układu trawiennego
Niedługo postaram się o jakieś fotki chłopców.
Dzisiejsza waga: 654g
Oby tak dalej, ruch Karolkowi też dobrze robi, zwłaszcza dla jego układu trawiennego
Niedługo postaram się o jakieś fotki chłopców.
Niestety, przez notoryczne gwałty na Karolu (n razy w ciągu doby) rozdzieliłam chłopaków
Właśnie wracamy od naszej wetki. Karol ma przerośniętego zęba szczęki, mam go. podtuczyć i za tydzień do kontroli wagi i prawdopodobnie umówimy się na korektę. Przy tym przerośniętym jest jeszcze jakaś nadrzerka i coś na języku
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Skoro ma przerośniętego trzonowca, to pewnie ten ząb mu kaleczy język. Może ma jeszcze jakieś afty do kompletu. Boli go i dlatego nie je biedaczek.
Może trzeba było od razu tą korektę zrobić, a wtedy tuczyć. Tylko czy ta Pani Wet na pewno robi takie korekty? Mojej śwince jakiś czas temu w Gdyni kompletnie sknocili, tak, że naprawdę musi to być wet z dobrą ręką.
Biedny ten Karolek.
Może trzeba było od razu tą korektę zrobić, a wtedy tuczyć. Tylko czy ta Pani Wet na pewno robi takie korekty? Mojej śwince jakiś czas temu w Gdyni kompletnie sknocili, tak, że naprawdę musi to być wet z dobrą ręką.
Biedny ten Karolek.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka+ 11 w DT
Silje ona zajmuje "zwykłymi" i egzotycznymi zwierztami oraz gadami.
Kiedyś z nią rozmawiałam na temat korerty zębów i zabiegów pod narkozą - ma doświadczenie i u niej zwierzaczki nie schodzą po narkozie.
Kiedyś z nią rozmawiałam na temat korerty zębów i zabiegów pod narkozą - ma doświadczenie i u niej zwierzaczki nie schodzą po narkozie.
Karol jest umówiony na piątek na korektę zębów. Jakoś koło 15ej zaniosę go do przychodni.
Nie wiadomo jak zniesie narkozę, bo waży mało Wetka i ja wolałybyśmy żeby zniósł ją dobrze.
Nie potrzebnie chwaliłam go ostatnio u wetki, że przytył
Nie wiadomo jak zniesie narkozę, bo waży mało Wetka i ja wolałybyśmy żeby zniósł ją dobrze.
Nie potrzebnie chwaliłam go ostatnio u wetki, że przytył
Zrobie dziecku kasze i dzwonie do naszej wetki.
Karol nie chodzi normalnie, jak wchodził na legowisko pod ławą to się przewrócił, jak wsadziłam go do klatki po mizianiu źeby coś pojadł i popił też tyłek mu uciekał i kładł sie na bok ;(
Mąż uważa że Karol odchodzi ;( ;( ;(
Karol nie chodzi normalnie, jak wchodził na legowisko pod ławą to się przewrócił, jak wsadziłam go do klatki po mizianiu źeby coś pojadł i popił też tyłek mu uciekał i kładł sie na bok ;(
Mąż uważa że Karol odchodzi ;( ;( ;(
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt: