Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Amber-White i maleństwa (Warszawa)-REZERWACJA dla Boe
Amber planuje to zjeść przed wyjazdem?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Oczywiście nabiera dziewczyna sił, bo maluchy już dają jej w kość i to porządnie.Ale ona jest niesamowita ustawia wszystkie maluchy gęsiego i uczy pić z poidełka już dwa załapały o co chodzi z tym wszystkim ,mało tego uczy ich załatwiać swoje potrzeby w jeden koncik ,ale to nie wszystko jak maluchy dopadną się do miski to strasznie na rozsypują jedzenia i sieczki a Amber chodzi i zjada z podłogi żeby czysto było.NIESAMOWITA JEST .
Maluchom apetyt dopisuje pożerają wszystko w każdej ilości
Maluchom apetyt dopisuje pożerają wszystko w każdej ilości
ale piękne zdjęcia! jaki super pomysł z tymi konewkami, też muszę porobić takie zdjęcia!
cieszę się, że wszystkie maluchy dobrze rosną czy wiadomo, kiedy MElodynka będzie mogła do nas dołączyć? jeszcze pewnie 2-3 tygodnie?
cieszę się, że wszystkie maluchy dobrze rosną czy wiadomo, kiedy MElodynka będzie mogła do nas dołączyć? jeszcze pewnie 2-3 tygodnie?
Melodynka kończy 21 dni 7 września ,ale zobaczę w jakim stanie będzie jak osiągnie wiek,bo białaski są bardzo samodzielne i wielkie już a maluchy Klementynki jakieś takie gapowate jeszcze.Dam ci znać na pewno jak będzie dziewczyna do odbioru już ale na pewno we wrześniu .
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Myślisz, że Edytkę będę mogła odebrać ok. 13-14.09? Jeśli nie, to czy może ktoś miałby po drodze z Warszawy do Włocławka lub Torunia (wiadomo, lepiej rozważyć każdą możliwość)?
Razem z TŻ zachwycamy się zdjęciami małej (a sam TŻ "cieszy się" na myśl o dokładnym wyoctowaniu klatki ) i czekamy z niecierpliwością aż dołączy do naszej rodziny! Zauważyliśmy, że z wyrazu pyszczka jest podobna do naszej Majeczki, jesteśmy ciekawi czy wyrośnie na taką samą wredotę
Razem z TŻ zachwycamy się zdjęciami małej (a sam TŻ "cieszy się" na myśl o dokładnym wyoctowaniu klatki ) i czekamy z niecierpliwością aż dołączy do naszej rodziny! Zauważyliśmy, że z wyrazu pyszczka jest podobna do naszej Majeczki, jesteśmy ciekawi czy wyrośnie na taką samą wredotę
Edytka jest bardzo rezolutna ciekawa wszystkiego,pierwsza nauczyła się pić z poidełka,pierwsza jadła karmę i sieczkę,i pierwsza nauczyła się że róg klatki to toaleta .Spokojnie 13/14 może być już do odbioru Jeśli masz jakiś transport na oku pisz PW do mnie.
Wyrażam się w stosownym wątku bardzo wyraźnie- jeżeli ktoś ma jakiś problem w sprawie tej adopcji to zapraszam- 790521833!
I proszę nie prowadzić debaty na ten temat za moimi plecami(znowu), bo to ja jestem w tej sprawie osobą NAJBARDZIEJ ZAINTERESOWANĄ!
I proszę nie prowadzić debaty na ten temat za moimi plecami(znowu), bo to ja jestem w tej sprawie osobą NAJBARDZIEJ ZAINTERESOWANĄ!
Re: Amber-White i maleństwa (Warszawa)-WOLNA
Niestety Amber wraca do WOLNYCH .Mimo że miała trzy rezerwacje,nikt jej nie chciał a szkoda ,bo jest fajowa strasznie.Szkoda mi malutkiej, bo bardzo wiele przeszła i gdyby nie ona to maluszki Klementynki pewnie by nie przeżyły.Przykre jest to że wszystkie maluchy już w DSach, a Amber która zasłużyła na kochający domek najbardziej,nie ma domku .
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Chyba powinnam coś pomyśleć o rozbudowie klatki w takim razie
TŻ ostatnio się pytał kiedy bierzemy kolejną albo chociaż na DT
TŻ ostatnio się pytał kiedy bierzemy kolejną albo chociaż na DT
Kwestia tego czy jesteście w stanie przyjąć drugą białaskę