3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
axxk

Re: szesciopak axxk - + 2 tymczaski

Post autor: axxk »

o tak słodziaki z nich ogromne. a jakie wszystkożerne :) nie ważne co oby duuuuużo
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

czyli prawdziwe z nich świnie.. cokolwiek, byle napchać brzuszki :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
axxk

dziisaj jest bardzo smutny dzień, cały czas mam przed oczami obraz Plamcia, którego rok temu wiozłam na zabieg...miało byc dobrze a wszystko skończyło się...
ANYA

Post autor: ANYA »

axxk pisze:dziisaj jest bardzo smutny dzień, cały czas mam przed oczami obraz Plamcia, którego rok temu wiozłam na zabieg...miało byc dobrze a wszystko skończyło się...
RAny jak ten czas szybko leci. Rok? A ja dokladnie pamietam jak trzymalam kciuki i sie balam o plamcia.
Nie martw sie Axxk Plamciu pewnie biega za TM z reszta twojej ferajny.
Plamciu pamietamy :candle:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

o.. masakra, że to już ponad rok :o też pamiętam to.. i to potem jak już na komórce sprawdzałam co piszesz, jak się nie wybudzał.. smutny to był czas.. :pocieszacz:
Plamuś wie, że chciałaś dla niego dobrze :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
axxk

kurcze taki długi post napisałam i wcięło... Napiszę streszczenie tego co najważniejsze...

Dzisiaj Sońka była bardzo pomocna. Pojechaliśmy nakarmic psiaka porzuconego na parkingu leśnym kilkanaście km od mojego miasta.
Piesek bardzo nieufny cofał sie i warczał jak ktoś chciał podejść. Wtedy wyprowadziliśmy z samochodu Sońkę. Tak sie psiak nią zainteresował i nami przy okazji, ze dal się pogłaskać, nakarmić z ręki obejrzeć. Jakby nie Sońka nie byłoby szans żeby go obejrzeć.
Biedna pisna siedzi od wielu dni i czeka na kogoś na tym parkingu....
a oto on

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Po nakarmieniu psiaka poszliśmy jeszcze na spacer do lasu i Sonka znalazła grzyba :) Staneła nad podgrzybkiem i przygladała sie mu :) Była zdziwiona dlaczego pańcia patrzy na takie coś i podnosi i z tej ciekawości sobie też znalazła
ANYA

Post autor: ANYA »

Axxk a nie mozesz tej psini zabrac do schroniska? Bo wyglada jakby ktos ja celowo tam podrzucil a to biedatwo siedzi i czeka az jej wlasciciel wroci :sadness: smutne. Dobrze, ze dokarmiacie psine :D
axxk

temat znalazłam na forum mojego miasta i sporo osób zaangażowało sie w ta sprawe. psina jest dokarmiana konkretnie, pełno misek stoi...
Kilka osób interweniuje w gminie a ja skontaktowałam sie z naszą lokalna fundacja działającą na rzecz zwierząt i mają cos podziałać.
Psina jest spora - średniej wielkości i na pewno nie da sie zabrać ani na ręce wziąć. Jestem pierwszą osoba która mogła się zbliżyć i delikatnie pogłaskać ale nic więcej
Foggy

Post autor: Foggy »

Biedny piesuś! Super, że się nim troszkę zajęliście. Pewnie porzucony i czeka na właściciela :sadness:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jak można porzucić przyjaciela po wspólnych latach? :angry:
Okropni ludzie!
Brawa dla Sońki :jupi:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”