Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Jakie one ładne i kudłate 

No i proszę, jakie grzeczne panienki
Sama słodycz... i te stopiszcza
Jak tam II woja? Przeżyłaś? Ciężko było?
Dzima, że tak zboczę z tematu... kiedy ostatnio ważyłaś swoje panienki? Bo wydaje mi się że Żyleta przegoniła już Szkatułę, (nie wiem jak tam Azula się klasyfikuje w tym towarzystwie...) no, chyba że to futro ją tak... ekhm... pogrubia?

Jak tam II woja? Przeżyłaś? Ciężko było?
Dzima, że tak zboczę z tematu... kiedy ostatnio ważyłaś swoje panienki? Bo wydaje mi się że Żyleta przegoniła już Szkatułę, (nie wiem jak tam Azula się klasyfikuje w tym towarzystwie...) no, chyba że to futro ją tak... ekhm... pogrubia?

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Super rezydencje im zbudowałaś 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
II wojny jeszcze nie było, bo jeszcze nie widział, ale jak się ojciec nakręci to już mam temat zastępczy-młodzi grali dziś 3h a mają karę
Nie ważyłam
nie mam wagi. Żyleta ma takie futro, a tak na serio jest szczupła, bo czuję co podnoszę 

Nie ważyłam

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ZeszłamDropsio pisze: Buahahaha... Na początku przeraziłam się, że wymieniłaś Szkatułę na dwie małe świnkiA to Szkatuła i jej przedziałek na zadzie

Śliczne masz te panny! A Żyleta mimo iż już taka duża.. to spojrzenie nadal ma takiej małej świneczki

okrutnaDzima pisze: ale jak się ojciec nakręci to już mam temat zastępczy-młodzi grali dziś 3h a mają karę

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nie mówiłam, że jestem dobrą siostrądortezka pisze:okrutnaDzima pisze: ale jak się ojciec nakręci to już mam temat zastępczy-młodzi grali dziś 3h a mają karę

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Nie możesz być superświniamamą i do tego jeszcze dobrą siostrą.Dzima pisze:Nie mówiłam, że jestem dobrą siostrądortezka pisze:okrutnaDzima pisze: ale jak się ojciec nakręci to już mam temat zastępczy-młodzi grali dziś 3h a mają karę![]()

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Zazdroszczę Ci trzeciej panienki
Tym bardziej, że sama chciałam się doświnić ale u mnie nie wchodzi w grę przywiezienie świnki a później poinformowanie pozostałych domowników
No chyba, że świnka teoretycznie byłaby tylko na DT (tak jak Frugo)