- imię świnki: Fortran
- wiek świnki: ur. 18.07.2014
- płeć świnki: samczyk
- adopcyjne numerki świnek: 1546
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Warszawa, sempreverde
- przebyte choroby: zdrowy
- informacje dot. diety: Na razie Fortran je to, co jego matka - czyli Cavię Nature, Trovet, marchewkę, cykorię, sałatę rzymską, seler naciowy, kapustę pekińską, arbuza... Próbuje wszystkiego
- stan adopcji: adopcja po osiągnięciu odpowiedniej masy ciała (ok 300g) i skończeniu 3-4 tygodni
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji do innego samczyka
Fortran jest największym dzieciakiem w miocie. Urodził się największy i najszybciej rośnie, być może ma to związek z tym, że jako pierwszy odkrył, że rzeczy leżące w klatce mogą (ale nie muszą!) nadawać się do jedzenia. W pierwszej dobie swojego życia zaczął próbować marchewki, sianka, ale też drewnianego domku, tunelu oraz stopy brata Wyrośnie z niego prawdziwy smakosz Na rękach siedzi ładnie, chociaż trochę go nosi i poszedłby z chęcią coś oglądać.
Fortran jest bardzo odważny, nie boi się ani obcych ludzi, ani nowych miejsc. Będzie z niego świetny domowy pupil!
Razem z bratem:
Dzięki uprzejmości Gabinetu Weterynaryjnego Kajman w Warszawie, Fortran będzie miał stałą zniżkę na wizyty.
Fortran - rezerwacja [W-wa]
Moderator: silje
Fortran - rezerwacja [W-wa]
Ostatnio zmieniony 02 sie 2014, 1:17 przez sempreverde, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Fortran - do adopcji po odstawieniu od matki [W-wa
Podjęłam trudną decyzję o tym, żeby chłopców rozdzielić i wysłać do różnych domków. W ten sposób łatwiej znajdą domy, bo o nich dwóch razem nie było żadnych pytań, poza tym po rozmowach z wieloma osobami doszłam do wniosku, że z kolegą mogą się dogadać tak samo dobrze, jak między sobą
Fortran dalej szuka domku i swojego kolegi, może komuś już wpadł w oko?
Fortran dalej szuka domku i swojego kolegi, może komuś już wpadł w oko?
Re: Fortran - wstępna rezerwacja [W-wa]
Fortran ma wstępną rezerwację, czeka na niego w Warszawie przystojny kolega
On jest taki śliczny, że nie ma dziwne, że szybko się komuś spodobał
On jest taki śliczny, że nie ma dziwne, że szybko się komuś spodobał
Re: Fortran - wstępna rezerwacja [W-wa]
Poznałam dziś sympatycznego kolegę i jego niemniej sympatyczną Właścicielkę
Wszystkim zainteresowanym mogę powiedzieć, że Fortranowi szykuje się cudowny domek!
Wszystkim zainteresowanym mogę powiedzieć, że Fortranowi szykuje się cudowny domek!
Re: Fortran - rezerwacja [W-wa]
Fortran i jego nowe zwierzątko:
Niestety zwierzątkiem Fortran nie nacieszył się zbytnio, ponieważ nowy pupil zaraz odleciał...
Tak mnie moja Duża zmierzwiła, jak nas ustawiała do zdjęcia, no jak ja wyglądam!
Dzisiejsze ważenie pokazało 220g u Fortrana! Rośnie z niego duży chłopiec
Niestety zwierzątkiem Fortran nie nacieszył się zbytnio, ponieważ nowy pupil zaraz odleciał...
Tak mnie moja Duża zmierzwiła, jak nas ustawiała do zdjęcia, no jak ja wyglądam!
Dzisiejsze ważenie pokazało 220g u Fortrana! Rośnie z niego duży chłopiec
Jeżeli by coś się zmieniło z rezerwacją to z przyjemnością przyjmę Fortrana jako kumpla dla Urwisa.
Urwis ma 3 lata, ma dużo wolnego czasu i poszukuje kogoś do gry w Tysiąca i Szachy.
Urwis ma 3 lata, ma dużo wolnego czasu i poszukuje kogoś do gry w Tysiąca i Szachy.
Witam,
Fortran w sobotę jedzie do nowego domu poznać kolegę Myślę, że świetnie się dogadają, ale jakby coś poszło nie po naszej myśli, to będę na pewno informować na wątku.
Fortran w sobotę jedzie do nowego domu poznać kolegę Myślę, że świetnie się dogadają, ale jakby coś poszło nie po naszej myśli, to będę na pewno informować na wątku.
Niemniej mam nadzieję, że For dogada się bardzo dobrze z Nenettem
Wszystko już przygotowane i tylko czekamy na nowego członka rodziny!
Wszystko już przygotowane i tylko czekamy na nowego członka rodziny!
Świniaki właśnie się łączą. Oby dwa są bardzo zadowolone, nie słychać szczykania zębami
Fortran dogadał się świetnie z kolegą, więc jego wątek będzie przeniesiony do Uratowanych