Klementynka bardzo dzielna dziewczynka za TM
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Klementynka dzilna dziewczynka i maluchy(Warszawa)-WOLNA
Amber da radę? Ludzkie mamusie dokarmiają, ale najważniejsze, że jest świnkociotka...
Klementynce należy się porządne opłakanie, nie musisz się trzymać teraz, już wystarczająco długo się trzymałąś, odpuść teraz, będzie Ci lżej
Klementynce należy się porządne opłakanie, nie musisz się trzymać teraz, już wystarczająco długo się trzymałąś, odpuść teraz, będzie Ci lżej

-
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Przykre
Dla maluszka
i dzielnej mamusi 

Dla maluszka

Wyje od 15.00 i nadal mam łzy w sobie a myślałam że jestem silna wystarczyła taka mała istotka żeby mnie rozwaliła totanie.Starałam się być silna ale nie dałam rady.Po raz pierwszy płakałam w miejscu publicznym i to tak że nie mogłam nic Judycie powiedzieć.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Biedna Klementysia
Tyle się malutka wycierpiała przez głupotę i nieodpowiedzialność ludzi
Dziewczyny byłyście bardzo dzielne
Teraz trzeba się skupić na maluchach i pomóc Amber.
Dla dzielnej Klementynki na drogę

Dziewczyny byłyście bardzo dzielne

Dla dzielnej Klementynki na drogę

Łzy same się cisną do oczu
Klementynko

Klementynko

Roksi- trzymaj się kochana! 

Lada dzień będą wyniki sekcji Dr Judyta podejrzewa skręt jelitek.Natomiast maluszek został w klinice na Witolińskiej i zostanie spalony z pieskiem który odszedł.
Co powiecie jakbyśmy maluszkom wszystkim założyli wspólny wątek żeby razem było można podpatrywać ich poczynania.Dwie dziewczynki mają już rezerwacja właściwie miały zanim się urodziły Edytka od Amber ,oraz Melodynka od Klementynki.Chłopaczki wszyscy wolni.
Na razie się trzymam bo wzięłam się za robote w klatkach żeby nie myśleć,nacieszyłam oczy maluszkami i mi lepiej.Małe bąbelki biegają za starszym rodzeństwem i podpartują czemu oni do misek wchodzą.
Co powiecie jakbyśmy maluszkom wszystkim założyli wspólny wątek żeby razem było można podpatrywać ich poczynania.Dwie dziewczynki mają już rezerwacja właściwie miały zanim się urodziły Edytka od Amber ,oraz Melodynka od Klementynki.Chłopaczki wszyscy wolni.
Na razie się trzymam bo wzięłam się za robote w klatkach żeby nie myśleć,nacieszyłam oczy maluszkami i mi lepiej.Małe bąbelki biegają za starszym rodzeństwem i podpartują czemu oni do misek wchodzą.
Cholera no! Łzy mi nie mogą przestać lecieć, a nawet jej nie znałam... Śpij spokojnie maleństwo
Roksi, Chrumko dziękujemy za Waszą walkę.

Roksi, Chrumko dziękujemy za Waszą walkę.