black&white w DS
Moderator: silje
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Biało-czarny duecik maluszków (zamojszczyzna)
Jakie przytulaski
Re: Biało-czarny duecik maluszków (zamojszczyzna)
fajnie byłoby gdyby chłopcy znaleźli swojego kochającego człowieka jak jeszcze są maluszkami, kiedy najbardziej potrzebują przytulania, a tulą się baardzo.
Jedzą takie ilości, że moje dwa dorosłe prośki nie zjadają tego przez dwa dni:) Jedzą wszystko, najmniej posmakowała im cukinia, ale też jedzą po troszeczku. arbuz znika, ogórki, jabłka trawa, sałata,marchew,pietruszka, seler wszystko znika w oka mgnieniu.
Siano i sieczkę pożerają w tempie światła. Kapuszkowa karma smakuje, na codzień dostają mieszankę CN z cuni nature i wyjadają wszystko.
Jedzą takie ilości, że moje dwa dorosłe prośki nie zjadają tego przez dwa dni:) Jedzą wszystko, najmniej posmakowała im cukinia, ale też jedzą po troszeczku. arbuz znika, ogórki, jabłka trawa, sałata,marchew,pietruszka, seler wszystko znika w oka mgnieniu.
Siano i sieczkę pożerają w tempie światła. Kapuszkowa karma smakuje, na codzień dostają mieszankę CN z cuni nature i wyjadają wszystko.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Super chłopaki biało-czarny duecik maluszków (zamojszczy
Urocze maluchy
oj urocze,
dzisiaj czarnuszek zaliczył półgodzinny wyleż na mnie:) już po 3 minutach wywalił się na boczku, wyciągnął nóżki i luzował się. w tym czasie Yuki dostał mega szału radości i skakał razem z klatka:)
Nie ma to jak szczęśliwe prośki
teraz wszyscy wcinają śniadanko, dzisiaj liście selera, buraczka i rzodkiewki
dzisiaj czarnuszek zaliczył półgodzinny wyleż na mnie:) już po 3 minutach wywalił się na boczku, wyciągnął nóżki i luzował się. w tym czasie Yuki dostał mega szału radości i skakał razem z klatka:)
Nie ma to jak szczęśliwe prośki
teraz wszyscy wcinają śniadanko, dzisiaj liście selera, buraczka i rzodkiewki
dzisiaj wieczorem dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcja chłopaków. Nie miałam jak rozmawiać wiec jutro ponowny kontakt. Jutro też mam w planach sesyjkę
Dzisiaj chłopcy zaliczyli długie trzymanie na rękach, położone z głaskaniem, przytulaniem i żaden sie nie zsikał
Dzisiaj chłopcy zaliczyli długie trzymanie na rękach, położone z głaskaniem, przytulaniem i żaden sie nie zsikał
oj rosną rozrabiaki małe. Chłopcy bardzo lubią się przytulać, tak łatwo luzują się na kolankach i zasypiają. Hugo uwielbia siadać na ramieniu i obserwować świat z wyższego punktu
nadal jedzą wszystko co tylko dostaną
nadal jedzą wszystko co tylko dostaną
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Trzymam mocno kciuki za chłopaków, zwłaszcza, że (jeśli dobrze kojarzę ze zdjęć) mam u siebie ich labo-koleżkę, agutka
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
chłopcy dziękują za kciukasy przydadzą się.
tak dobrze kojarzysz masz ich towarzysza.
Chłopcy są wspaniali wiec na pewno znajda super domek
tak dobrze kojarzysz masz ich towarzysza.
Chłopcy są wspaniali wiec na pewno znajda super domek
chłopcy rosną i brykaja na maxa. Od tygodnia mieszkają w tym samym pokoju co Stefek i Śnieżek. Dzięki temu zapozanli się i już Stefan nie musi sie wydzierać na pół osiedla jak usłyszy maluchy.
Chłopcy też dzięki naszym świniakom uczą się nowych rzeczy. Wiedza już kiedy trzeba krzyczeć i stawać słupka bo jedzonko idzie.
Zrobili sie bardziej otwarci i chetniej gadaja do nas.
A jakie zdenerwowanie pokazują jak starsi dostaną wcześniej jedzenie.
Są cudowni. Żyją sobie bardzo zgodnie, jedzą z jednej miseczki, piją z jednego poidełka. Oby tak dalej
Chłopcy też dzięki naszym świniakom uczą się nowych rzeczy. Wiedza już kiedy trzeba krzyczeć i stawać słupka bo jedzonko idzie.
Zrobili sie bardziej otwarci i chetniej gadaja do nas.
A jakie zdenerwowanie pokazują jak starsi dostaną wcześniej jedzenie.
Są cudowni. Żyją sobie bardzo zgodnie, jedzą z jednej miseczki, piją z jednego poidełka. Oby tak dalej