Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Amber-White (Warszawa)-REZERWACJA dla Boe

Post autor: Dzima »

Dziewczynka jakaś jest. Przecież Roksi pisała, że są dwie płcie, ale nie wie w jakich proporcjach :lol: 2:1 lub 1:2 :102:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Roksi147

Post autor: Roksi147 »

Jest dziewczynka tylko nie wiem która teraz :102: ,dajcie mi ze dwa dni to na 90 % będę wiedzieć która dokładnie.
boe22

Post autor: boe22 »

Mam nadzieję, że Schab w końcu znajdzie miłość swojego życia, dla niej na pewno będzie łaskawszy...nie mogę się doczekać... :fingerscrossed: :102:
ninjo

Post autor: ninjo »

szukam towarzyszki dla Fili. jesli będzie jedna dziewczynka do przygarnięcia, to bardzo chętnie :) chociaż wiszę, że już chyba jest więcej chętnych prawda?
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Nie4 martw się, w Warszawie jeszcze co najmniej dwie damy są ciężarne i na dniach się rozsypią :ok:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Roksi147 pisze:
Obrazek
Jaka kolejka do jadłodajni :szczerbaty:
boe gratuluję tak cudownej świneczki :shakehands: Fajnie będą wyglądali ze Schabem - dwa białe prosiaczki :love:
Obrazek
Roksi147

ninjo pisze:szukam towarzyszki dla Fili. jesli będzie jedna dziewczynka do przygarnięcia, to bardzo chętnie :) chociaż wiszę, że już chyba jest więcej chętnych prawda?
Dla ciebie znajdzie się jeszcze dziewuszka,jak nie z tego miotu to za pare dni będzie u mnie drugi miot i u Porcelli będzie miot,a ja jeszcze jedną podejrzewam o ciąże także nic się nie martw znajdziemy jakieś cudo samiczkowe dla ciebie :love:

Maluszki dziś najadły się ieczki,karmy,arbuza skubneły ogóra ale im nie smakował.
ninjo

Post autor: ninjo »

dziękuję :102:

czekamy więc z niecierpliwością :)
Roksi147

Dzieciaki rosną bardzo ładnie i nawet mamy nie męczą,te maluchy są wyjątkowe wcale nie skrzeczą jak zwykle maluchy.
Wiadomo co mamy :szczerbaty:

Różowe-Samczyk o imieniu Orinoco
Zielone-Samczyk o imieniu Luis
Niebieskie-Samiczka o imieniu Edytka tak wymyślił przyszły DS-oczyiście reerwacja dla Nyanyan

Ninio niestety modliłam się żeby była druga dziewczynka,ale niestety się nie udało,ale jak poczekasz pare dni to urodzi moja tymczaska Klementynka i będziesz w pierwszej kolejności do dzewczynki.
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Roksi147 pisze:Obrazek
Słodkie dzieciaczki :love: , gratulacje :shakehands: :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”