To od razu w jakąś ramkę oprawić, żeby się nie zakurzyły, bo ktoś by się musiał bardzo postarać, żeby je przebić i to może za szybko nie nastąpićDzima pisze:y tam jesteś tylko na posyłki, w warzywniaku powinno wisieć 6 zdjęćklientek miesiąca

Moderator: pastuszek
To od razu w jakąś ramkę oprawić, żeby się nie zakurzyły, bo ktoś by się musiał bardzo postarać, żeby je przebić i to może za szybko nie nastąpićDzima pisze:y tam jesteś tylko na posyłki, w warzywniaku powinno wisieć 6 zdjęćklientek miesiąca
Nie pytaj, opowiadaj o świnka, o tym jak dużo jedzą, jakie są kochane, i czy nie można by było liczyć na liście jak ludzie nie chcą... Mnie to w sumie ludzie sami proponują, w większości....Maja1983 pisze:Kurcze no ja też bym chciała mieć układy w warzywniaku bo to fajna sprawa, ale jakoś się krepuje i nie wiem jak zapytać a mój chłop to już w ogóle się nie nadaje do tego zadania
Ann pisze:To od razu w jakąś ramkę oprawić, żeby się nie zakurzyły, bo ktoś by się musiał bardzo postarać, żeby je przebić i to może za szybko nie nastąpićDzima pisze:y tam jesteś tylko na posyłki, w warzywniaku powinno wisieć 6 zdjęć klientek miesiąca
Okrutna Ty! I to jeszcze do prania?? One tyle pracowały by on tak ślicznie pachniał bobem zmieszanym z siurami a Ty to im spierzeszCynthia pisze: Wczoraj było ogarnianie chlewiku. Whisper i Flow są obrażone, bo tunel poszedł do prania