I zrobiło się pusto... ;(
Moderator: pastuszek
-
Zaffiro
Re: Czupurek i pensjonariusze: Karol i Kropelek
Trzymam mocno kciuki za Karolka
a tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia 
-
Katrin86
Chłopcy mają się dobrze, a Karolek coraz lepiej i coraz więcej waży. Kolega i ruch dobrze mu robią
więcej info w wątku Karolka 
-
Katrin86
No i pensjonariusze są osobno, ze względu na zbyt mocny (?) popęd seksualny Kropelka. Czupurek ma znowu setkę do dyspozycji.
Ps. Jak się zbiorę to wrzucę jakieś zdjęcia i założę wątek w sprzedam oddam, bo ciuchów po synku mam dwie siaty i parę rzeczy swoich.
Ps. Jak się zbiorę to wrzucę jakieś zdjęcia i założę wątek w sprzedam oddam, bo ciuchów po synku mam dwie siaty i parę rzeczy swoich.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Kurczę ale erotoman
pannę po strylce też by męczył no chyba, że trafiłby na jędze, która by go ustawiła 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Katrin86
Ta, albo by pogryzł tę jędzę za to, że nie chce mu dać :/
Karolek po przytyciu będzie miał korektę trzonowca, oglądałam z wetką wnętrze jego pyszczka na komputrze (wziernik (?) podłączany do kompa na usb). Sam tego chyba nie zetrze :/
Karolek po przytyciu będzie miał korektę trzonowca, oglądałam z wetką wnętrze jego pyszczka na komputrze (wziernik (?) podłączany do kompa na usb). Sam tego chyba nie zetrze :/
-
Katrin86
Re: Czupurek i pensjonariusze: Karol [*] i Kropelek
Karol dzisiaj odszedł. Jutro miał mieć korektę zębów. 
Jestem po herbatce z melisy... a z chęcią wypiłabym kilka drinków sobieskiego, ale nie mogę.
Jestem po herbatce z melisy... a z chęcią wypiłabym kilka drinków sobieskiego, ale nie mogę.
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Bardzo współczuję straty, dla Karola

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Może męczył się chłopak i tak będzie lepiej...
Och Karol
Och Karol
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Trzymaj się Katrin. Zaznał u Ciebie dobrego świńskiego życia, niczego mu nie brakowało - jedzenia, opieki weterynaryjnej, towarzystwa innych świnek, Twojej czułości. On o tym wiedział... A Ty musisz być dzielna.