imię świnki: Lewa- z czarną plamką na lewej stronie pyszczka
wiek świnki: około 4 miesięcy
płeć świnki: samiczka
adopcyjny numer świnki: 1550
miejsce pobytu świnki: DT w Krakowie, u Meg (w ciągu roku akademickiego- Lublin]
historia świnki, przebyte choroby: świnka uratowana z pseudohodowli. W chwili obecnej walczymy z wszołami i grzybicą; nie wykluczamy też ciąży (obserwujemy brzuszek i kontrolujemy wagę).
Dzisiejsze ważenie: 393 gramy żywej świni.
30.07.14- 407 gramów
4.08.13- 425 gramów
Lewa jest typem prosiaka wszędobylskiego, ale łatwo popadającego w typową świnkową panikę.

informacje dot. diety: Lewa jest bezproblemowa jeśli chodzi o jedzenie; pochłania wszystko co znajdzie na swojej drodze.

stan adopcyjny: Wydam ją w pakiecie z Prawą lub osobno, do innej samiczki/ samca kastrata.
kontakt w sprawie adopcji: najwygodniej kontaktować się przez pw na forum, ew drogą mailową: magda_zet@autograf.pl. W sprawach pilnych można dzwonić, numer mojego telefonu posiadają użytkownicy o seledynowych nickach.
Lewa nie miała problemów z pozowaniem, jest urodzoną modelką!
imię świnki: Prawa- z czarną plamką na prawej stronie pyszczka
wiek świnki: około 2 miesięcy
płeć świnki: samiczka
adopcyjny numer świnki: 1549
miejsce pobytu świnki: DT w Krakowie, u Meg (w ciągu roku akademickiego- Lublin]
historia świnki, przebyte choroby: świnka uratowana z pseudohodowli. W chwili obecnej walczymy z wszołami; nie wykluczamy też ciąży (obserwujemy brzuszek i kontrolujemy wagę).
Dzisiejsze ważenie: 355 gramów żywej świni.
30.07.14- 370 gramów
4.08.14- 401 gramów
Prawa jest prosiaczkiem, nad którym trzeba będzie popracować. Nie jest łatwo zdobyć jej zaufanie, boi się kontaktu z człowiekiem. Nie gryzie, nie drapie, natomiast lubi popadać w panikę i uciekać gdzie pieprz rośnie

Bardzo inteligenta świnka. Umie walczyć o swoje, ale też nie jest typowym dominantem. Oddaje po prostu kiedy zostaje zaczepiona.
informacje dot. diety: Prawa również pochłania większość produktów na które natknie się w klatce, choć żeruje głównie nocą- wiecie, mniejsze prawdopodobieństwo że ktoś ją <nie-daj-Boże> zobaczy.

stan adopcyjny: Wydam ją w pakiecie z Lewą lub oddzielnie, ale do innej samiczki/ samca kastrata.
kontakt w sprawie adopcji: najwygodniej kontaktować się przez pw na forum, ew drogą mailową: magda_zet@autograf.pl. W sprawach pilnych można dzwonić, numer mojego telefonu posiadają użytkownicy o seledynowych nickach.
Tak się bałam, że schowałam się za Lewą (aparat zabija, jakbyście nie wiedzieli!!)
tu mnie trochę bardziej widać, wzięła mnie z zaskoczenia