Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
- 

Majka745
Re: Zdjęcia naszych klatek
Fajne domki, jak znajdę panele, to też spróbuję takie zrobić. U mnie z kuwetką to jest tak, że na wybiegu korzystają praktycznie zawsze, a w klatce tylko siusiu tam robią i zastanawiam się jak ich nauczyć, że bobki też mają tam lądować.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wrzucam. bo nie każdy widział   -moja duma
 -moja duma

-moja duma
 -moja dumaPyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

Majka745
WOW!!! Dzima no po prostu szczena opada. Jakie wymiary ma to "królestwo"?

- Dzima
- Kontakt:
140x70

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

Kornela.
Niedawno wrzucałam zdjęcie ale teraz dużo się u nas zmieniło.

- Dzima
- Kontakt:
To kratki C&C i nie są do dostania w Polsce. Kupujemy je "grupowo"szara_METKA pisze:Skąd wy macie te kratki ? Gdzie je dostanę ?

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =57&t=3075
Pyrka

Za TM

szara_METKA
Macie jakiś pomysł na urządzenie wybiegu o wymiarach (szer. x dł.) 70x200 cm ?
Całość będzie ogrodzona, a jakieś 70x70 cm będzie zajmowała klatka. W niej będzie domek i miseczka, poidełko, paśnik. Klatka jest dość wysoka, więc może zrobię im wejście na górę i tam wszystko wyłożę jakimiś kocami itp. aby miały miękko. Świnki będą zamykane w klatce dość rzadko bo tylko jak będę wpuszczała do pokoju psa (co jest baaardzo rzadkie, bo pies nie lubi wchodzić do domu, bo mu za gorąco, a jak już wejdzie to jest na dole) lub gdy będę musiała wyjść, a np. przyjadą goście i nie będę chciała aby wyciągali świnki itp. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi 

Więc co mogę prosiaczkom dać do tego ogrodzonego ? 

Oczywiście świnki będę puszczać po pokoju i nie tylko. Ale żeby się nie nudziły jak np. będę w szkole itp.
Będą to dwie świnki, ale jeszcze nie wiem czy dziewczynki, czy chłopaki. Niezdecydowana jestem

Całość będzie ogrodzona, a jakieś 70x70 cm będzie zajmowała klatka. W niej będzie domek i miseczka, poidełko, paśnik. Klatka jest dość wysoka, więc może zrobię im wejście na górę i tam wszystko wyłożę jakimiś kocami itp. aby miały miękko. Świnki będą zamykane w klatce dość rzadko bo tylko jak będę wpuszczała do pokoju psa (co jest baaardzo rzadkie, bo pies nie lubi wchodzić do domu, bo mu za gorąco, a jak już wejdzie to jest na dole) lub gdy będę musiała wyjść, a np. przyjadą goście i nie będę chciała aby wyciągali świnki itp. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi

Więc co mogę prosiaczkom dać do tego ogrodzonego ?

Oczywiście świnki będę puszczać po pokoju i nie tylko. Ale żeby się nie nudziły jak np. będę w szkole itp.
Będą to dwie świnki, ale jeszcze nie wiem czy dziewczynki, czy chłopaki. Niezdecydowana jestem