Fani seriali ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Fani seriali ;)
Wroci na kilka scen bo Przemek umowi sie na randke z Ola i Ola bedzie ubrana podobnie jak Ludmila sie ubierala i pomyli sobie ja uff ale na filmiku z zapowiedzi jest dziecko a przy nim Przemek wiec spoko xd
Czyli Ludmiła nie zmartwychwstanie? Co za ulga, już się bałam, że kroi nam się coś na wzór Mody na sukces...
-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
...oj pamiętam te czasy. Super serial czekałam na każdy odcinek z utęsknieniem. W tamtym czasie było hitem jeszcze Jezioro marzeń, ale jakoś go nie śledziłam.Cynthia pisze: Kiedyś namiętnie oglądałam "Tajemnice Roswell"
Ja jeszcze z takich serii, bo serialem nie można tego nazwać to cykl "Po tamtej stronie" Leciał jakoś strasznie późno, a niektóre odcinki były jak na mój wiek mega pokręcone i straszne, aż do łóżka bałam się z wersalki ruszyć.
No i z Archiwum X, pierwsza seria rewelacja, później było już mega naciągane
Oglądałam, a jakże! a wiesz, że Natalia Oreiro ma w tym roku odwiedzić Polskę? Chyba w SylwestraAnn pisze:A któraś z Was oglądała "Zbuntowanego Anioła"? To był dopiero hit!
Taa! Trzeba jechać i na żywo ją zobaczyć
Chociaż pamiętam jak od jakiejś dziewczyny sobie załatwiałam jej zdjęcie, takie już wydrukowane z kliszy, bo ona też jakoś wtedy do Polski przyjechała
Chociaż pamiętam jak od jakiejś dziewczyny sobie załatwiałam jej zdjęcie, takie już wydrukowane z kliszy, bo ona też jakoś wtedy do Polski przyjechała
To w Modzie na sukces ktoś zmartwychstał?Laraine pisze:Czyli Ludmiła nie zmartwychwstanie? Co za ulga, już się bałam, że kroi nam się coś na wzór Mody na sukces...
Ja jestem jakaś popaprana widać True Blood, Walking Dead, Californication, Gra o Tron
Według prasy tak, ja tam nie wiem, nie oglądam tegodominika_b pisze:To w Modzie na sukces ktoś zmartwychstał?Laraine pisze:Czyli Ludmiła nie zmartwychwstanie? Co za ulga, już się bałam, że kroi nam się coś na wzór Mody na sukces...
SuperTV pisze:Umrze po raz trzeci?!
Hunter Tylo, grająca Taylor, jest trzecią gwiazdą "Mody na sukces", która w ciągu ostatniego roku rozstaje się z serialem. Przypominamy, że w produkcji nie ma już Susan Flannery i Ronna Mossa. [...] Ostatni odcinek z jej udziałem został wyemitowany w Stanach Zjednoczonych na początku lipca. Jeżeli scenarzyści zdecydują się uśmiercić Taylor, będzie to już jej... trzeci zgon w historii serialu!