Europejskie są największe ale są agresywne i nie powinno się ich udomowiać. Valz jest chomiczkiem syryjskim z jednej z bardzo znanych w Europie hodowli. Ostatnio go ważyłam i wyszło coś koło 210g To jeszcze młody choć już dorosły chomik. Naven jest jeszcze młodzieńcem, obydwa chomiczki to chomiczki syryjskie. Valz jest długowłosy, Naven za to krótkowłosy rexANYA pisze:Etycja ale masz super zwierzyniec. A Valz jest syryjkiem ze taki wielki? Bo slyszlalam ze europejskie chomiczki są największe. Masz pojęcie ile on waży? I w jakim jest wieku?
Naven jest podobny do mojego shimmera tylko inaczej jest ubarwiony. Czy Valz i Naven są tej samej odmiany?
Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
PAtrz a ja chcialam kupic chomiczka europejskiego, bo byl mlodziutki i taki duzy na tle innych.Nie wiedzialam ze europejskie sa agresywne. Tez mam syryjka dlugowlosego.
- etycja
- Kontakt:
Nie mam pojecia czy sa pod ochrona, ale w UK w sklepie mieli takiegoetycja pisze:Kto i gdzie takiego sprzedaje? One nie powinny być pod ochroną?
Nocny marek z zaburzeniami snu jestem. A i praca na szczęście nie wymaga zrywania się o 6.ANYA pisze:Foggy byłaś na jakiejś imprezie czy co?
- etycja
- Kontakt:
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Jaka kochana mała kuleczka!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Śliczna A tą łapką "Daj daj jeść"
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- etycja
- Kontakt:
Mój Synuś nie żyje. Serce nie wytrzymało upałów. Hektorku spoczywaj w pokoju