Połóż po prostu matę łazienkową. Może być dłuższa i zahaczasz ją o 2 pręty, wtedy bobki nie lecą na podłogę.
Zdjęcia, instrukcje oraz pomysły na różne akcesoria :)
Moderator: Pulpecja
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Zdjecia, instrukcje oraz pomysly na rozne akcesoria :)
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Na starej caviarni,były linki do różnych stron z tutorialami takie "how to make...", ma ktoś je jeszcze może?
dzięki za zdjęcie właśnie tak myślałam o tej macie lub jakiejś wykładzinie ale wykładzina mało higieniczna bo wszystko w nią wsiąknie:)
Bardzo fajnie się prezentuje!
Ja dziś podejmę się uczyć tuneliku Może coś wyjdzie.. Jak uszyje to wstawie zdjęcia
Ma ktoś pomysł z czego można zrobić namiot dla prośków bez wydawania kasy?
Ja uszyłam norkę rok temu, jak wypiorę, to wstawię fotkę Nie usztywniałam niczym, bo prosiak uwielbia się w niej zagrzebać
Na Zoobotanice mam odebrać sobie materiał, także raczej podusię, hamak i tunelik będę mogła zrobić
Jak na razie prosiak ma hamaczek - prowizorkę zawieszony przy półeczce. Świnek kiedy układa się do snu, tyłek kładzie na półce, a mordkę na hamaczku właśnie
Na Zoobotanice mam odebrać sobie materiał, także raczej podusię, hamak i tunelik będę mogła zrobić
Jak na razie prosiak ma hamaczek - prowizorkę zawieszony przy półeczce. Świnek kiedy układa się do snu, tyłek kładzie na półce, a mordkę na hamaczku właśnie
Najs!
A z czego to zrobiłaś? Wygląda jak nogawka od dresów
A z czego to zrobiłaś? Wygląda jak nogawka od dresów
Bo to jest nogawka od dresów to się nazywa recycling