Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
boe22

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: boe22 »

Adoptuj, adoptuj! :lol:

Z małymi łatwiej się łączy, ale maleństwa wchodzą później w okres szału hormonalnego i zaczyna się chaos! :( daleko nie szukać- u mnie Schab szaleje, Kotlet mniej, ale też pokazuje rogi!
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Trzymam :fingerscrossed: za negocjacje.

Tusia jechała do mnie z Warszawy przez Kraków. Wydaje się, że dopiero co otrzymałam wiadomość, że Tupolew wylądował i jechałam z wyprawką do Krakowa. Też zastanawiałyśmy się nad Nutką i Kropką [*] . Dobrze, że wszystkie szybko znalazły fajne domki.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
zagli

Post autor: zagli »

martuś pisze:Eh jak ja bym chciała adoptować malutkiego Fiołeczka od sempre :glowawmur:
Mogę Ci go załatwić :D :D :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

boe22 pisze: Z małymi łatwiej się łączy, ale maleństwa wchodzą później w okres szału hormonalnego i zaczyna się chaos! :( daleko nie szukać- u mnie Schab szaleje, Kotlet mniej, ale też pokazuje rogi!
Tylko z tego co zauważyłam to dziewczynom raczej tak nie odbija jak młodym świnkochłopcom :think: Dziewczyny potrafią być "niedobre" mniej więcej co dwa tygodnie - rujka to jest masakra! :lol: Jakie one chodzą wtedy napalone :lol:

Inez widzę, że mamy podobny gust co do wyboru świniaczków :love:
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Dziewuch nie miałam, więc ciężko stwierdzić, ale co ja tu teraz z nimi mam! :roll:

Tak, czy inaczej- doświniaj się :102: !!!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Zdjęcia świetne! Frugo jest naprawdę proświński :lol:
Ale ten czas leci...JUŻ minęły 3lata? :roll: Trzymam kciuki na negocjacje :fingerscrossed: taki szkrab rozrusza twoje stado z Frugiem na czele :D Twoje dziewczyny są grzeczne i ułożone nie powinno być problemu z łączeniem, to ja niedługo znów będę schizować przed łączeniem :?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

martuś pisze: Inez widzę, że mamy podobny gust co do wyboru świniaczków :love:

I to dobry gust :D
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Post autor: KARINA2613 »

martuś pisze: Dziewczyny potrafią być "niedobre" mniej więcej co dwa tygodnie - rujka to jest masakra! :lol: Jakie one chodzą wtedy napalone :lol:
rujka to trzęsienie ziemi i ogólny kataklizm :laugh: . ostatnio cieszyliśmy się, że mamy patent na "te "sprawy, ale tylko się nam tak wydawało. rujkującą prosię trzymałam w osobnej klatce a pozostałe były bezpieczne i tylko na wybiegu się "ganiały". ten system sprawdzał się przy jednej rujce, ale ostatnio dziewczynom się wyrównało i wszystkie trzy miały na raz i to my z mężem w obawie, ze nas zgwałcą musieliśmy siedzieć w klatce :rotfl:

głaski dla futer i buziaki dla Ciebie :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ha ha ha :rotfl: męża to chyba musiałaś zagonić do klatki, bo jak na tyle bab to jeszcze za bardzo by się cieszył :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

:laugh: :laugh: mąż rodzyneczek :D :laugh: :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”