Fani seriali ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Fani seriali ;)
A ja tak niewinnie machnę starociami - jestem fanką "07 zgłoś się" i "Przygód Sherlocka Holmesa"(1984-1985).
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Moje klimaty. Widziałam Tudorów, Rodzinę Borgiów teraz oglądam The White Queen, poza tym Kości i Grea's Anatomy. Lubię też Zabójcze umysły.Talia pisze: teraz oglądam The White Queen. Ogólnie staram się w nic nie wkręcić, bo oglądam wtedy w noc i w dzień.
Z polskich Czas Honoru
"Miasteczko Twin Peaks" - no nie sposób się od tego oderwać. Za to film, który miał być uzupełnieniem wątków serialowych - totalna żenada.
Haha, nareszcie znalazłam kogoś, kto na wszelkie przejawy mojego lubienia Zabójczych umysłów nie odpowiada "ten serial jest jakiś chory"Cynthia pisze:Moje klimaty. Widziałam Tudorów, Rodzinę Borgiów teraz oglądam The White Queen, poza tym Kości i Grea's Anatomy. Lubię też Zabójcze umysły.

Pozostałe również lubię. Zwłaszcza Borgiów.
Z takich luźniejszych to oglądam jeszcze Scrubs (Hoży doktorzy)

dominika_b pisze:Szczególnie mnie interesują losy Hany :3Asia909 pisze:O ktos z moich klimatow! Domika ty tez ogladasz Na dobre i na zle
O tak

Jeszcze ciekawi mnie zwiazek Oli i Przemka
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Ja się przymierzam żeby siąść i od początku obejrzeć, bo nie wszystkie widziałam...Dawenna pisze:Haha, nareszcie znalazłam kogoś, kto na wszelkie przejawy mojego lubienia Zabójczych umysłów nie odpowiada "ten serial jest jakiś chory"Cynthia pisze:Moje klimaty. Widziałam Tudorów, Rodzinę Borgiów teraz oglądam The White Queen, poza tym Kości i Grea's Anatomy. Lubię też Zabójcze umysły.
Pozostałe również lubię. Zwłaszcza Borgiów.
Z takich luźniejszych to oglądam jeszcze Scrubs (Hoży doktorzy)
Kiedyś namiętnie oglądałam "Tajemnice Roswell"

Asia909 pisze:dominika_b pisze:Szczególnie mnie interesują losy Hany :3Asia909 pisze:O ktos z moich klimatow! Domika ty tez ogladasz Na dobre i na zle
O takW tym sezonie (15) bedzie slub Hany i Piotra!
Jeszcze ciekawi mnie zwiazek Oli i Przemka

Ja ostatnio oglądałam Pretty Little Liars
Gawryło oświadczy się Hanie, a Przemek i Ola zostaną rodzicami 

Nie mogę się doczekać!

Nie mogę się doczekać!