Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.
Aishka rośnie jak na drożdżach 3 miesięczna świnka z taką wagą to chyba cos za dużo? Jak myślicie? 

no rozmiaru S to ona na siebie nie włoży 

Żebym ja pamiętała, ile moje maluchy ważyły?

Mysle, że xl będzie akurat dla moich miniaturek najodpowiedniejszyodeta89 pisze:no rozmiaru S to ona na siebie nie włoży

Może się mylę(starość- pamięć już nie ta
), ale Schab ważył chyba 580 jak miał 3 miesiące!

maja odpowiednia wage
moje gołe sixy jak mialy 3 miesiace tez duzo juz wazyły( szybko przybieraja)potem to tylko powoli wskazowka dygotała
Andziulka,zn Anabell malo wazy( ponad 800gram) a ukonczyla juz roczek.Ona chuda jak patyk ,wszedzie jej pelno i malo je

moje gołe sixy jak mialy 3 miesiace tez duzo juz wazyły( szybko przybieraja)potem to tylko powoli wskazowka dygotała

Andziulka,zn Anabell malo wazy( ponad 800gram) a ukonczyla juz roczek.Ona chuda jak patyk ,wszedzie jej pelno i malo je

Panienki mają wagę zdrowego prosiaka, modeleczki. Ja dziś przeżyłam szok, gdy hodowca mojej przyszłej panny poinformował mnie, że to niespełna 2 tygodniowe szczęście waży 190g(!) 

Świnka musi być okrągła!
Wiadomo że to też zależy od wielkości, jedna może być knurkiem, a druga wersją mini...

Wiadomo że to też zależy od wielkości, jedna może być knurkiem, a druga wersją mini...
To w takim razie skoro uważacie, że dziewczyny nie potrzebują instruktora fitness
to będą karmione jak do tej pory, czyli dużo i treściwie
Najwyżej będę miała dwie wietnamki w domu 

Albo zrobić zagrodę!