Chyba, że Twoje świnki nauczyły się czytać!
 byłabym zdziwiona!
 byłabym zdziwiona!Moderator: pastuszek
 byłabym zdziwiona!
 byłabym zdziwiona!boe22 wygląda na to, że dziewczyny naumiały się czytac hahaha, ale tak poważnie, Agatka zawsze leży w lewym rogu klatki i obojętnie co tam dam to ona zawsze jest po tamtej stronieboe22 pisze:A nie mylą się? Każda wchodzi do własnego?
Chyba, że Twoje świnki nauczyły się czytać!byłabym zdziwiona!

wiecie zachwycam się
 wiecie zachwycam się  szykuje Lusi mega wypasiona klatkę, ale najpierw moim priorytetem jest zakup półki na klatki i nowa większa klatka dla mojej malutkiej
 szykuje Lusi mega wypasiona klatkę, ale najpierw moim priorytetem jest zakup półki na klatki i nowa większa klatka dla mojej malutkiej  zbieram już pieniążki na ten cel do świnkowej skarbonki
 zbieram już pieniążki na ten cel do świnkowej skarbonki 
no to jestem pod wrażeniem , na pewno bedzie extra klatka a masz już jakąś na oku? Moim marzeniem była casita z ferplasta i szybko moje marzenie zostało spełnioneMaja1983 pisze:szykuje Lusi mega wypasiona klatkę, ale najpierw moim priorytetem jest zakup półki na klatki i nowa większa klatka

ta półka na dwie klatki 100 może być droga dlatego chciałam zorganizować tutaj jakiś taki swój bazarek na cele świnki, ale nie wiem jak się do tego zabrać
 ta półka na dwie klatki 100 może być droga dlatego chciałam zorganizować tutaj jakiś taki swój bazarek na cele świnki, ale nie wiem jak się do tego zabrać  

niech rosną zdrowo pieknotki
 niech rosną zdrowo pieknotki