Fajnych masz wykładowcówANYA pisze:To mu odpowiedzialam, ze ja to przynajmniej gadam do swinek a nie do zszywacza tak jak on i go zatkalo
![Śmiech :laugh:](./images/smilies/laie_67.gif)
Moderator: pastuszek
Fajnych masz wykładowcówANYA pisze:To mu odpowiedzialam, ze ja to przynajmniej gadam do swinek a nie do zszywacza tak jak on i go zatkalo
żebyś wiedziała, że będzie Ci ciężko..Dzima pisze:![]()
![]()
Muszę sobie sprawić pakiet neta na telefon, bo jak się rok akademicki zacznie to nie przetrwam dnia bez forum
Dzima pisze:A tak w ogóle to do której jesteś w pracy? Bo widzę, że dzisiaj chyba jest mało do roboty![]()
![]()
Potem będzie przerwa...bo będziesz w drodze do domu...a potem z powrotem na forum, bo już w domciu![]()
Ciekawe czy świnie go lubiądortezka pisze: Nie wiem, naprawdę.. jakim cudem znalazła się tam piętka suszonego chleba![]()
żeby nie było.. gościa lubię
hahahaDzima pisze:Będzie szukał źródła hałasupstryk! <wyłączy światło> kwik,kwik,chrup,chrup,mniam,mniam,pręty, chlebek i zęby w ruch, pstryk!<włączy światło> wszystkie świnie cisza, na pyszczku wypisane "ale o co chodzi?"
pstryk! <wyłączy światło> kwik,kwik,chrup,chrup,mniam,mniam,
I tak całą noc
Toż to jak z jakimiś jadowitymi zwierzakami trzeba postępować!dortezka pisze:Już go uprzedziłam "tylko jak się wcześnie obudzisz.. pod żadnym pozorem nie ruszaj się.. bo Cię przydybają i koniec.. będą się darły o jedzenie"