Imię świnki: Zumek (daw. Pipi) i Nemo (daw. Tiki)
Numerek adopcyjny: 652; 653
- wiek świnki- ok. 1rok 8miesięcy
- płeć świnki- samiec
- miejscowość, w której przebywa zwierzę- Zgierz
- inf. dot. diety- Uwielbiają ogórka zielonego, natkę, koperek, marchewkę, truskawki. Nie lubią papryki i pomidorów.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę:
- choroby - zdrowi
- stan adopcji: wolni
- do adopcji razem
Historia zwierzęcia:
Świnki z laboratorium. Adoptowani, niestety z podowodów zdrowotnych właścicieli, chłopaki znowu szukają domków.
Nemo od Zumka różni się tylko malutką białą plamką na prawym boku takich dwóch mieć w domu to sama radość, nie będzie wiadomo, który jest który.
Zumek jest świnką bardziej radosną, ufną i bardzo ciekawą świata. Nemo jest nieufny i spokojniejszy, chociaż są sytuacje gdzie próbuje dominować. Jednak brat pokazuje mu gdzie jest jego miejsce. Na szczęście są to braterskie porachunki i do rozlewu krwi nie dochodzi.
Zumek[*] i Nemo. [Zgierz] REZERWACJA
Moderator: silje
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Zumek[*] i Nemo. [Zgierz] REZERWACJA
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2014, 15:18 przez justynuszek, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Zumek i Nemo. [Zgierz]
Jacy przystojniacy
Ile jest świniaczków tak podobnych do siebie???
Przeurocy
Ile jest świniaczków tak podobnych do siebie???
Przeurocy
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Naprawione
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu "dobrych i przyjaznych" rączek dla tych dwóch prosiaczków. Córka ma straszną alergię. Mam je od ponad 1,5 roku a od ok. 1 miesiąca córce nasila się alergia. Oprócz skórnej dochodzi oddechowa. Już wystawiłam klatkę z jej pokoju - myślałam, że to pomoże. Owszem ale na krótko.
Niestety do adopcji jest już tylko jeden prosiaczek. ZUMEK z plamką. NEMO jest na TM W domu żałoba
Ostatnio zmieniony 18 sie 2014, 13:52 przez pinio, łącznie zmieniany 1 raz.