Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Szkatuła i Żyleta-czyli baby z charakterem,Chelsea za TM

Post autor: Zaffiro »

A weź się kochana nie przejmuj :buzki: mnie już takie gadki nie ruszają bo i tak zrobię to co uważam za stosowne :102: willa wspaniała :love: a ty jesteś wspaniałą mamą swoich świnek :buzki:
maleńka

Post autor: maleńka »

E tam, moja też tak mówi :D a potem jak mnie nie ma to dzwoni do mnie po nocach i mówi " wiesz, one na mnie kwiczą i dały się dotknąć nawet " :lol:
W razie czego jakby chciała Cię wyrzucić to zapraszam do mnie, ale weź klatkę i dziewczyny :D
boe22

Post autor: boe22 »

:evil:
Ja bym zapytała po co mi ona!
Nie lubię takich tekstów. Ze wszystkich stron słyszę, po co ci to, po co ci to? :roll: :evil: ponosi mnie...głupie pytania.
Awatar użytkownika
jasnoluska
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: jasnoluska »

Wille mają przepiękną!

Mój tata co mnie odwiedzi to też tylko w kółko "Po co ci dziecko tyle tych świń..." ;)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
maleńka

Post autor: maleńka »

A u mnie też tak mówią. Ale tak oficjalnie, to wszyscy kupują im jakieś smakołyki, zajmują się nimi itd. A jak przyjdą goście to od razu pokazują świnki :szczerbaty:
boe22

Ja zawsze wpadam w szał!
Po co mi tyle zwierzaków? Jakby ktoś ich bezmyślnie nie udomowił i nie rozmnażał również w bezmyślny sposób, to nie czułabym się zobowiązana do ich przygarnięcia i pomocy! :? ludzie! :roll:
Jeden zrobił krzywdę, to drugi tą krzywdę musi naprawić! Proste- właśnie po to mi to!
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

boe22 pisze:Ja zawsze wpadam w szał!
Po co mi tyle zwierzaków? Jakby ktoś ich bezmyślnie nie udomowił i nie rozmnażał również w bezmyślny sposób, to nie czułabym się zobowiązana do ich przygarnięcia i pomocy! :? ludzie! :roll:
Jeden zrobił krzywdę, to drugi tą krzywdę musi naprawić! Proste- właśnie po to mi to!

Mnie bardziej irytuje, jak ktoś pyta, jak tam moje chomiki. :roll: I dlaczego mam dwa "chomiki" a nie jednego. I wielkie zdziwienie, że "te" zwierzaki się leczy i że nawet istnieją weci specjalizujący się w gryzoniach.
boe22

:angry: , żeby tak chociaż co drugi myślał nie tylko o własnej d...., to nie byłoby problemy! :angry:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Racja...Ciekawe co powiedzą jak w domu pojawi się 3cia świnka :lol: Ja mam tylko nadzieję, że jeszcze 1rok może 1,5 i się wyprowadzę, wtedy chętnie zostanę DT, bo najlepiej już "na swoim", tu nie zniosłabym gderania matki.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Oooo tak na swoim :love: to ja też chętnie zostanę DT :buzki: póki co mieszkamy z moimi teściami i super nie jest bo teściowa potrafi uprzykrzać życie :( :glowawmur: :evil:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”