Miodek*, Świetlik*, Stefek*, Saturn*
Moderator: pastuszek
Re: Miodek*, Świetlik, Stefek, Saturn
Ależ tu cicho.. Jakieś nowe fotki by się przydały
U nas stabilnie nie licząc przypadłości Świetlika, wróciło mu zapalenie warg, czyli znowu mu czegoś brakuje. Jutro idziemy do weta.
Stefan jest zazdrosny o Saturna, odgania go od płotka na wybiegu jak podchodzi do Świetlika i go przegania pewnie mu kwiczy ze jesteś mój i tylko mój
Saturn lubi miziać po uchu Świetlika, nie ma żadnej agresji między nimi.
Upały
Posiadłość grubego
Stefan jest zazdrosny o Saturna, odgania go od płotka na wybiegu jak podchodzi do Świetlika i go przegania pewnie mu kwiczy ze jesteś mój i tylko mój
Saturn lubi miziać po uchu Świetlika, nie ma żadnej agresji między nimi.
Upały
Posiadłość grubego
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Masz Ty się z tym Świetlikiem Wiesz, Hesmo, że żeby zobaczyć Twoje zdjęcia musialam zaakceptować możliwość wejścia w sterfę treści erotycznych i zaprzysiąc, że mam więcej niż 18 lat ?
Ja to samoporcella pisze:Wiesz, Hesmo, że żeby zobaczyć Twoje zdjęcia musialam zaakceptować możliwość wejścia w sterfę treści erotycznych i zaprzysiąc, że mam więcej niż 18 lat ?
Super foty. Jestem ciekawa co Ty wczesniej tam dodawalas, ze trzeba ten komunikat zaakceptowac
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Może założyła stronkę Red BOB XXX
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
O boshe, zaraz naprawiam błąd, a dodaje zdjęcia tylko świń. To one są tylko czasami niegrzeczne.
Niedzielną porcję sianka gruby zjadł na leżąco, męczone są te posiłki.
Świetlik ma zapalenie warg znowu smarujemy, liczę że przejdzie straszne zajady mu się zrobiły wracamy do podawania wit C.
Muszę się pochwalić, że mam dobrze wychowane świnki jeśli chodzi o porę wstawania i wydobywanych odgłosów. Po kilku porannych pobudkach, nauczyły się dawać świńskie oznaki istnienia tak koło 8 (jak chodzę do pracy to ok 7), nie gryzą w pręty, ani nie pokwikują.
Saturn zdobywca
Niedzielne śniadanie
Świetlik ma zapalenie warg znowu smarujemy, liczę że przejdzie straszne zajady mu się zrobiły wracamy do podawania wit C.
Muszę się pochwalić, że mam dobrze wychowane świnki jeśli chodzi o porę wstawania i wydobywanych odgłosów. Po kilku porannych pobudkach, nauczyły się dawać świńskie oznaki istnienia tak koło 8 (jak chodzę do pracy to ok 7), nie gryzą w pręty, ani nie pokwikują.
Saturn zdobywca
Niedzielne śniadanie
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Świetlik jest niesamowity , co za pozy, mistrz leniuchowania