a w jakich okolicach Kurczak zamieszka, jeśli wpa wypadnie dobrze?
Kurczak [Bydgoszcz] za TM
Moderator: silje
-
ProsiaczkoLub
Re: Kurczak [Bydgoszcz] wst.rez.
trzymam kciuki
-
boe22
Kurczak 2 dni temu wymyślił sobie nową zabawę i nie może przestać!
cały czas rzuca michą z CN! Dopiero co mu posprzątałam- micha znowu poleciała! 
-
warchlaczek
Ah te ich pomysły
Moje prosiaki mają od 2 dni zabawę w obgryzanie karabińczyków od hamaka 
-
boe22
Kurczak jest może charakterny, ale kochany.
Natomiast w stosunku do innych samców... cóż...ciężka sprawa.
Jeszcze będę walczyć, w najbliższych dniach zwiększy się liczba świnek w domu(może z innym prośkiem znajdzie porozumienie), spróbuję łączenia z innymi. Po wielu dniach walki zaczynam mieć wątpliwości jeszcze większe niż na początku, co do jego stosunków z innymi świnkami(
przeczuwałam to).
Poużywał w swoim życiu, więc to nie jest już chęć zdominowania drugiego prosiaka- a agresja. Zobaczymy...
Kurczak... Kurczak...żebyś był tak miły w stosunku do zwierzaków, jak do ludzi...
Dopowiem, że lubi ludzkie towarzystwo- dużo gada i mustanguje przy kontakcie z człowiekiem, okazuje radość i zadowolenie!
Jest uroczy!
Natomiast w stosunku do innych samców... cóż...ciężka sprawa.
Jeszcze będę walczyć, w najbliższych dniach zwiększy się liczba świnek w domu(może z innym prośkiem znajdzie porozumienie), spróbuję łączenia z innymi. Po wielu dniach walki zaczynam mieć wątpliwości jeszcze większe niż na początku, co do jego stosunków z innymi świnkami(
Poużywał w swoim życiu, więc to nie jest już chęć zdominowania drugiego prosiaka- a agresja. Zobaczymy...
Kurczak... Kurczak...żebyś był tak miły w stosunku do zwierzaków, jak do ludzi...
Dopowiem, że lubi ludzkie towarzystwo- dużo gada i mustanguje przy kontakcie z człowiekiem, okazuje radość i zadowolenie!
Jest uroczy!
-
ProsiaczkoLub
No nie i ty mi tu takiego drapieżnego kurczaka chciałaś podesłać,
osz ty- i bez tego przystojniaka, musiałam wczoraj Hantu tyłeczek octenispetem podlać
bo mu podgryzł Pierworodny w dwóch miejscach.
A Ty się Kurczak weź ogarnij chłopie- przecież nad każdą inną świnką masz przewagę-
w końcu ile świnek może się poszczycić, że są tatusiami hę?
Więc skumuluj swoją życiową mądrość i zaprzyjaźniaj się z innymi prośkami.
Amen
osz ty- i bez tego przystojniaka, musiałam wczoraj Hantu tyłeczek octenispetem podlać
bo mu podgryzł Pierworodny w dwóch miejscach.
A Ty się Kurczak weź ogarnij chłopie- przecież nad każdą inną świnką masz przewagę-
w końcu ile świnek może się poszczycić, że są tatusiami hę?
Więc skumuluj swoją życiową mądrość i zaprzyjaźniaj się z innymi prośkami.
Amen
-
boe22
Trzymajcie
, Kurczak zdrowy(na zdrowego wygląda) i energiczny, ale....pije codziennie tyle ile waży, poszliśmy do weta, obejrzany, obmacany- wygląda dobrze, ale są konieczne badania krwi, bo ilość wypijanych płynów jest niepokojąca!
Dziś nie pobieraliśmy, bo był najedzony! Idziemy jutro rano jeszcze raz!
Dziś nie pobieraliśmy, bo był najedzony! Idziemy jutro rano jeszcze raz!