No to zakładam wątek, choć ciągle liczyłam, że odzyskam w jakiś sposób stary ze starego forum. Tam miałam opisane wszystkie moje świnki, przez 11 lat było ich 5, ale los tak nieszczęśliwie mnie potraktował, że mam tylko jedną Ale za to jaką Kto ma kalendarz na ścianie i właśnie na niego patrzy widzi moje cudo
Pierwsza była moja bezimienna świnka, którą miałam ok 8 lat, potem jej adoptowana córcia GG - te dwie są na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=F7Mqf-- ... re=mh_lolz
Od 2009 miałam moją sprytną DeeDee a potem (kiedy odeszła niespodziewanie GG) dołączyła do niej Nuczka. Te dwie, jednookie świnki (potem Nuczka już całkiem straciła wzrok) były przyjaciółkami i umarły jedna po drugiej. Dixie miała być przyjaciółką DeeDee, ale niestety, dziewczyny nie zdążyły się zaprzyjaźnić. Dixie początkowo bardzo nie śmiała, 2 tygodnie miała bez przerwy biegunkę i chyba żyć nie chciała, nic nie jadła... teraz jest wesołą, pewną siebie świnką, moją przyjaciółką.
Oto Dixie:
Dixie na zawsze w moim sercu
Moderator: pastuszek
Dixie na zawsze w moim sercu
Ostatnio zmieniony 17 gru 2015, 16:32 przez black_sheep, łącznie zmieniany 2 razy.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Dixie moja świnka :)
Hej, hej! Witaj znowu!
Niestety, "Nasze świnki" przepadły bezpowrotnie... Pamiętamy Twoje maluchy, szczególnie Nukę .
A kalendarze mamy i patrzymy, pewnie!
Niestety, "Nasze świnki" przepadły bezpowrotnie... Pamiętamy Twoje maluchy, szczególnie Nukę .
A kalendarze mamy i patrzymy, pewnie!
Będę musiała odszukać stare zdjęcia i jakoś poskładać archiwum na nowo... wszystko tam, na forum zapisywałam, łącznie z tym od kiedy do kiedy świnki miałam, nigdzie więcej. Z jednej strony mi przykro, ale tyle smutnych rzeczy też tam było, że może lepiej o tym już zapomnieć. Nuczkę miałam najkrócej, nie cały rok
Trochę uzupełnię 1 post:)
Trochę uzupełnię 1 post:)
-
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Jak ten czas szybko leci.
Hopka w tym roku skończy 3 lata.
Obie mają to samo spojrzenie i czarne oczy.
Hopka w tym roku skończy 3 lata.
Obie mają to samo spojrzenie i czarne oczy.
Z buzi są niemalże identyczne
A ja nie wiem, ile Dixie ma lat, ale już co raz bardziej widać, że jest starsza
Powitanko
A ja nie wiem, ile Dixie ma lat, ale już co raz bardziej widać, że jest starsza
Maja1983 pisze:Witamy się z Lusią serdecznie
Powitanko