Aleśmy zaśmieciły nieco wątek Pastuszka... mam nadzieję że nas przez to stąd nie wyrzuci
Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]
Moderator: pastuszek
-
balbinkowo
Re: Gucio & Stefan
Zwierzęta dla wielu z nas to członkowie naszych rodzin, więc rozumiem jak to przeżyłaś
Ale musimy pamiętać również, a raczej przede wszystkim, te dobre chwile z naszymi milusińskimi, bo było często wesoło i radośnie
Ja również tęsknię za tymi co odeszły... chomiki (Tuptuś, Miki) dawno temu, potem Kubuś papużka falista i pies Ami... ale mimo wszystko, mimo ciężkiego końca i przeżyć z tym związanych, cieszę się że te zwierzęta były przy mnie dłuższą lub krótszą chwilę, że ja mogłam być z nimi... czas leczy rany, naprawdę
Aleśmy zaśmieciły nieco wątek Pastuszka... mam nadzieję że nas przez to stąd nie wyrzuci
-
balbinkowo
Dobra, to Ty jesteś kryta... a jaboe22 pisze:Regularnie zaczęłam zamawiać cuda- to chyba nie!
-
balbinkowo
Tak, wiem że szyje wspaniałe rzeczy, mamy tunelohamak i kapciocha
Ale nałogowo... to nie wyrobię finansowo obawiam się...
Czy pastuszek rozbija płatności na raty?

Ale nałogowo... to nie wyrobię finansowo obawiam się...
-
boe22
A nie wiem.... ale ta wiedza mi się niedługo przyda, jak tak dalej pójdzie 
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Jakie raty, ktoś musi trzymać w ryzach Wasz zakupoholizm
U Nas jak zwykle leniwie

No i Stefek doczekał się kuwety, w której bezkarnie może leżeć w sianie i gnoić ile się da. Do tej pory robił to pod paśnikiem, teraz ma już swój kącik siankowej radości
Guciowi też się spodobał

U Nas jak zwykle leniwie

No i Stefek doczekał się kuwety, w której bezkarnie może leżeć w sianie i gnoić ile się da. Do tej pory robił to pod paśnikiem, teraz ma już swój kącik siankowej radości
Guciowi też się spodobał

-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Jak pięknie leniuchują
, urocze chłopaki 
-
boe22
Widzę, że nie tylko do Twoich kapciochów trzeba rysunkowej instrukcji obsługi dla świń! Do kuwety też powinna być dodana!